Nilüfer, hastanede Reha Muhtar'ı ziyaret etti: "Sağlık durumu iyiye gidiyor"

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Nilüfer, hastanede Reha Muhtar'ı ziyaret etti: "Sağlık durumu iyiye gidiyor"

Şarkıcı Nilüfer, evinin merdivenlerinden düşerek yoğun bakıma kaldırılan ve haftalardır tedavisi devam eden eski hayat arkadaşı Reha Muhtar'ı ziyaret etti. Hastane çıkışı görüntülenen Nilüfer, Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Geçtiğimiz haftalarda evinde geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma kaldırılarak entübe edilen 65 yaşındaki ünlü spiker-sunucu Reha Muhtar'ın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Reha Muhtar ile bir dönem ilişki yaşayan ve geçtiğimiz günlerde sanatçının eski eşi Deniz Uğur ile problem yaşayan Nilüfer, bugün hastaneye gitti. Nilüfer, Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Nilüfer, hastanede Reha Muhtar'ı ziyaret etti: "Sağlık durumu iyiye gidiyor" - Resim : 1

"BİRAZ ZAMANA İHTİYACI VAR"

Hastane çıkışında Muhabir Online tarafından görüntülenen Nilüfer, "Gayet iyi, daha da iyi olacak. Biraz zamana ihtiyaç var. Oturuyordu sohbet ettik. Sağlık durumu iyiye gidiyor. Taburcu olmasıyla ilgili şu an bir şey söylenmedi. Sadece biraz yorgun buradan içim rahat ayrılıyorum" dedi.

Nilüfer, hastanede Reha Muhtar'ı ziyaret etti: "Sağlık durumu iyiye gidiyor" - Resim : 2

Reha Muhtar hastanede tedavi görürken eski eşi Deniz Uğur da oğlunun Nilüfer tarafından kaçırıldığını söyleyerek şikayetçi olmasıyla ilgili konuşmak istemediğini söyleyen Nilüfer, "Reha Muhtar'ın bu süreçle ilgili bilgisi yok" diyerek uzaklaştı.

NE OLMUŞTU?

Reha Muhtar 20 Ağustos'ta gece 01.00 sıralarında Sarıyer'de evinin içindeki merdivenlerden düşerek yaralandı. Oğlunun durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Muhtar, hastaneye kaldırıldı.