Karı koca kavgası yüzünden uçak acil iniş yaptı! Çakmağı çakıp battaniyeyi yaktı!

Dünya haberleri Almanya Hindistan
Karı koca kavgası yüzünden uçak acil iniş yaptı! Çakmağı çakıp battaniyeyi yaktı!
Fotoğraf: DepoPhotos

Lufthansa’nın Münih-Bangkok seferini yapan Airbus A380 uçağı bir karı koca arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Yeni Delhi'ye inmek zorunda kaldı.

LH 772 sefer sayılı uçak, 28 Kasım’da yerel saatle 23.24'te Münih Uluslararası Havalimanından Bangkok'taki Suvarnabhumi Uluslararası Havalimanına gitmek üzere havalandı

Ancak, uçuşun ortasında meydana gelen beklenmedik karışıklık, uçağın Yeni Delhi’ye yönlenmesine yol açtı.

The Indian Express gazetesinin haberine göre, 53 yaşındaki bir adam karısına bağırırken görüldü ve kızgınlıkla çakmağını çakıp battaniyesini yakmaya başlayınca işler daha da kötü bir hal aldı.

Bunun üzerine kadın kabin ekibinden yardım istedi. Pilotlar işin çığırından çıkmasını önlemek için Yeni Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanına inmek için izin istedi.

Uçak yerel saatle 10.26'da Yeni Delhi'ye indi. Kavgacı karı koca uçaktan indikten sonra A380 yerel saatle 12.26'da Yeni Delhi'den ayrıldı ve yaklaşık 3,5 saatlik bir uçuştan sonra yerel saatle 17.29'da Bangkok'a ulaştı.

Kavgacı çiftin Yeni Delhi Havaalanında sorunlarını çözdüğü ve Münih'e geri gönderildiği bildirildi.

UÇAKTA PANİK

New Orleans'tan Baltimore'a giden Southwest Havayolları uçağındaki bir yolcu ise, uçak Louisiana'dan havalanmadan hemen önce acil çıkış kapısını açtı.

38 yaşındaki yolcu, daha sonra, Boeing 737 MAX'ın kanadına çıkarak piste atladı ve uçağın yakınında bulunan bir servis kamyonuyla kaçmaya çalıştı.

Jefferson Parrish Şerif Ofisi, NBC News'e yaptığı açıklamada, "Kamyon yer personeli tarafından uçağın yakınında durduruldu ve polise teslim edildi” dedi.

26 Kasım’da meydana gelen olayın kahramanının "akıl sağlığı açısından acil bir durumdan muzdarip" göründüğü için hastaneye kaldırıldı. Polis, adamın "tutarsız ve görüşünde. Yetkililer, adamım bu eyleminden ötürü cezaî suçlamayla karşı karşıya kalmayabileceğini belirtiyor.

Sosyal ağlarda yayınlanan birkaç tanık videosuna göre, adamın eylemi, yolcular arasında panik çıkmasına yol açtı.

Southwest Havayolları ekipleri, daha sonra uçağı tahliye ederek uçakta arama yaptı. Ancak uçakta herhangi bir silah ya da kişisel eşyaya rastlanmadı.

Kaynak: Ajans Bizim