İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın 8 aylık oğlunun çizdiği resim olay oldu

İngiltere Boris Johnson
İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın 8 aylık oğlunun çizdiği resim olay oldu

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 8 aylık oğlu Wilfred Johnson'un çizdiği ren geyiği resmi, Noel sebebiyle North Yorkshire'da huzur evinde bulunan 89 yaşındaki Parkinson hastasına gönderildi.

İngiltere'nin North Yorkshire kentinde bir huzur evinde yaşayan Parkinson hastası Betty Boyes'a Noel kutlaması, İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 8 aylık oğlu Wilfred Johnson'dan geldi.

Başbakan Johnson’un oğlu tarafından çizilen ‘ren geyiği’ resmi Noel hediyesi olarak Parkinson hastası Betty Boyes'a gönderildi. 8 aylık Wilfred Johnson’un resim yeteneğine dikkat çekilirken, uzun yıllar fabrika işçisi olarak çalışan Betty Boyes aldığı hediye karşısında son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Boynuzların Wilfred’in elinden olduğunu söyleyebilirim. Ren geyiğinin suratını Boris mi yaptı sizce?" dedi. 

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın 8 aylık oğlunun çizdiği resim olay oldu - Resim : 1

İngiliz basını ise küçük çocuğun resim yeteneğine dikkat çekerken, babasına benzerliğini vurguladı. Detaylara vurgu yapılarak, 8 aylık Wilfred'in İngiliz markası taytının 5 sterlin olduğu da belirtildi. 

Çocukları ve yaşlıları bir araya getirmek için düzenlenen yardımın bir parçası olarak yaşlı kadın Betty de Wilfred için üzerinde 1 ila 10 sayıları olan mavi bir el çizdi. "Çizdiğim el izinin üst düzey bir yere gideceği söylendi ama resim gelene kadar kim olduğunu bilmiyordum. Umarım küçül Wilfred, resmimdeki şekilleri ve parlak renkleri beğenmiştir" derken, "Hayatım boyunca ünlü olmayı bekledim, neredeyse 90 yaşımda başardım" diyerek güldü. 

VAFTİZ TÖRENİ OLAY OLMUŞTU

Eylül ayınca koronavirüs salgınında vaka sayısında artış görülen İngiltere'de düğün, dini tören etkinliklerine getirilen kısıtlamalara rağmen, Başbakan Boris Johnson ve nişanlısı Carrie Symonds'nin oğulları Wilfred için hafta sonu koronavirüse (Covid-19) rağmen kilisede gizlice vaftiz töreni düzenlemesi tepkilere neden olmuştu. 

Johnson'ın oğlu Wilfred’in vaftiz törenine aile dostlarının ve aile üyelerinin katıldığı ifade eden İngiliz basını, konuya ilişkin Başbakanlık konutu Downing Street’ten konuya ilişkin açıklama yapılmadığı belirtirken, yerel medyaya konuşan törene katılan bir bir kaynak ise, "Boris ve Carrie’nin bu yıl yaşadığı o kadar şeyden sonra Wilfred’i vaftiz etmek çok özel bir andı. Bu anı az sayıda insanla paylaştılar. Tören, birçok gözyaşı ve kahkaha ile sade ve güzeldi. Çok özel bir an olduğu için fotoğraf yayınlamayı planlamıyorlar" demişti. 

Kaynak: Haber Global TV