İngiltere Başbakanı Boris Johnson giderayak gökyüzünde şov yaptı ''Bilincimi kaybettim''

İngiltere Boris Johnson

İngiltere'de yaşanan siyasi kriz nedeni ile görevini bırakan Başbakan Boris Johnson gökyüzünde görüntülendi. İngiltere başbakanı Boris Johnson bu kez pilot kıyafeti giydi, ve savaş uçağının kokpitine geçti. Kendi deyimiyle gökyüzünde dans eden Johnson, uçağı kullandığı anları kayda aldı.

İngiltere'de yaşanan siyasi kriz nedeni ile görevini devretmeye hazırlanan Başbakan Boris Johnson, savaş uçağı kullandığı anları kayda aldı. 

BİLİNCİMİ KAYBETTİM

Johnson o anları anlattı  ''Bir süre sonra pilot bana: 'kullanmak ister misin' diye sordu. Ben de 'Emin misin? Çok pahalı görünüyor. Sanırım sadece 148 tanesine sahibiz' dedim. O da bana 'merak etme bozamazsın' dedi' diye ifade etti.

Bunun üzerine kontrolü devraldığını belirten Johnson bir kaç hamle sonrası bilincini kaybettiğini söyledi ve bu durumu ti'ye alarak ''Bilincim geri geldiğinde denizin gittikçe yaklaştığını görebiliyordum'' dedi.

İngiliz basını görüntüleri alaycı bir dille yayınladı. Boris Johnson, gerçek savaş uçaklarının kullanıldığı Top Gun Maverick filminin yıldızı Tom Cruıse'a benzetildi.

Kaynak: Haber Global TV

İngiltere Boris Johnson haberler dünya