How I Met Your Mother'ın Ted Mosby'sinden Trump şarkısı

Sevilen How I Met Your Mother dizisinde Ted Mosby'yi canlandıran Josh Radnor, ABD Başkanı Trump'ın Tulsa'da düzenlediği miting konuşmasının sözlerini gitar eşliğinde şarkı olarak seslendirdi. Radnor, Trump'ın iyi bir güfte yazarı olmadığın söyledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle seçim çalışmalarına ara veren ABD Başkanı Donald Trump'ın Tulsa'da düzenlediği ilk seçim mitinginin yankıları devam ediyor.

Trump, 2 saatlik konuşmasından 6 dakika boyunca önceki görüntüde neden rampaya bir nevi ayaklarını zeminden kaldırmayarak ve sürünerek, indiğini anlatmıştı. 

Sosyal medya üzerinden de birçok kişi tarafından tiye alınan konuşma, How I Met Your Mother dizisinde Ted Mozby'ye hayat veren aktör ve müzisyen Josh Radnor tarafından şarkı haline getirildi.

​Twitter üzerinden "Trump'ın Tulsa mitinginin delice olan rampa konuşmasını şarkıya dönüştürdüm. İyi bir güfte yazarı değil," ifadelerini kullandı.

Radnor, konuşmayı gitar çalarak seslendirdi.

Trump, rampa ilgili konuşmasında, giydiği ayakkabılar ve sıcaktan dolayı rahatça inemediğini belirterek "Neredeyse 600 defa selam verdim. Büyük bir konuşma yaptım. Diğer konuşmaları da hazırladım. Piştim, kek gibi piştim.Generale dedim ki, 'popumun üstüne düşmeden o rampayı inmemin imkanı yok," demişti.

TRUMP BİR BARDAK SUYLA ŞOK YAPTI

How I Met Your Mother Donald Trump