Çocuksuz bir kadınla otelde bir gece: Erkekler, kadınları hamile bırakarak para kazanıyor

Dünya haberleri son dakika Hindistan
Çocuksuz bir kadınla otelde bir gece: Erkekler, kadınları hamile bırakarak para kazanıyor

Hindistan gündemi şimdilerde bu haberle çalkalanıyor. Sosyal medyadaki "Hamile bırakarak para kazan" ilanı birçok erkeğin başını yaktı. Sıra dışı dolandırıcılık olayında polis çetenin bir yıldır faaliyette olduğunu ve birçok mağduru olduğunu söyledi.

Hindistan'da meydana gelen olayda birçok kişi sosyal medyada gezinirken sıra dışı ilanla karşılaştı. İlanda bir kadını hamile bırakmanın karşılığında para kazanılacağı yazıyordu Bir yıldır faaliyette olan çeteye polis operasyon düzenledi. Dolandırıcıların kurbanı olan bir kişi 16 bin rupisini kaptırdı. Çok sayıda kişinin mağdur olduğunu belirten polis ekipleri şu ana kadar 8 kişiyi tutukladı. 9 cep telefonu ve bir yazıcıya el koydu. 18 kişi ise hâlâ aranıyor. 

 Polis ekipleri operasyona ilişkin yaptığı açıklamada "Çete bir yıldır faaliyet gösteriyor ve yüzlerce insanı dolandırdıklarına inanıyoruz. Ancak şu ana kadar kimse utançtan dolayı şikayette bulunmadı" ifadesini kullandı. Ayrıca dolandırıcıların yönteminde kurbanlarına 7-8 kadının fotoğraflarını göndererek hamile bırakmak istediği kadını seçmesini istediği yöntem uyguladığı belirtildi. 

Çocuksuz bir kadınla otelde bir gece: Erkekler, kadınları hamile bırakarak para kazanıyor - Resim : 1

Dolandırılan kişilerden biri  "Videoya tıkladıktan 10 dakika sonra telefonum çaldı. Adam, işe kaydolmak istersem 799 rupi ödememi istedi. Mumbai'deki bir şirkette çalışacağını ve kaydolduktan sonra hamile bırakması gereken kadının ayrıntılarının kendisine gönderileceğini söyledi. Kadınla seks yapmam karşılığında yarım milyon rupi (neredeyse üç yıllık maaş) teklif ettiler ve eğer hamile kalırsa 800.000 rupi tutarında ek ödül sözü verdiler." ifadesini kullandı. 

Kurbanlar ifadelerinde pişman olduklarını dile getirdi.