Genç kadının günlüğü bulundu! Yunanistan'daki korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı

yunanistan Kadın cinayetleri
Genç kadının günlüğü bulundu! Yunanistan'daki korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı

11 aylık bebeğinin yanında ölü bulunan 20 yaşındaki Karolain Anagnostopulu'nun katili yaklaşık 40 gün sonra yakalandı. Yunanistan'da yaşanan korkunç cinayeti işleyen ise kocası Babis Anagnostopulos çıktı. Tüm dünyanın konuştuğu cinayette talihsiz kadının evinde günlükleri bulundu

Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında bulunan Glika Nera kasabasındaki villada yaşanan cinayet günlerdir kamuoyunu meşgul ediyordu. Karolain Anagnostopulu (20) ile helikopter pilotu Babis Anagnostopulos (32) 4 yıl önce Alonisos adasında tanışmış ve 2 yıl önce evlenmişlerdi. Çevresinde çok mutlu bir aile olarak bilinen çiftin, geçen yıl da bir kız çocuğu olmuştu. Çiftin 11 Mayıs’ta villasından gelen gürültü üzerine olay yerine gelen polis, önce bahçede ağaca asılmış bir köpeğin cesedi ile karşılaştı.

"SOYGUNCULAR ÖLDÜRDÜ"

Babis, giriş katında ayakları bağlı, yarı baygın halde yatıyordu. Polis, üst kata çıktığında ise elleri kolları bağlı Karolain’in cansız bedenini ve yanında ağlayan bebeğini buldu. Eşinin cenazesinde ağlayarak sinir krizleri geçiren Babis ifadesinde, "Alt katta kanepede uyumuştum. Sabah eve silahlı 2 kişinin girdiğini gördüm. Beni yere yatırıp bağlayıp üst kata çıktılar. Karolain bağırıp, direniyordu. Bir süre sonra sesler kesildi. Soyguncular eşimi boğup öldürdü. Evdeki 10 bin Euro’yu ve ziynet eşyalarını alıp kaçtılar" dedi.

Genç kadının günlüğü bulundu! Yunanistan'daki korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı - Resim : 1

YALANLARI ORTAYA ÇIKTI

Yaklaşık 2 hafta soyguncuları arayan polis, "Çift sık sık kavga ediyordu. Karolain boşanmak istiyordu. Kocasının şiddet uyguladığını söylüyordu" şeklindeki bir ihbar üzerine Babis’i yakın takibe aldı.

Geçtiğimiz günlerde de Karolain’in bileğindeki akıllı saatin belleğinden, genç kadının kalp atışlarının, kocasının eve soyguncuların girdiğini söylediğinden 2 saat önce durduğu tespit edildi. Ayrıca, Babis Anagnostopulos’un cep telefonundaki sinyaller de katilin, "Soyguncular ellerimi ayaklarımı bağladılar" dediği saatlerde, villanın içinde dolaştığını gösterdi.

Katil koca geçtiğimiz günlerde "Karolain evden ayrılmak, boşanmak istiyordu. O gün de yine kavga ettik. Karolain’in ağzına bir tişört sıkıştırdım ve boğdum. Sonra da cinayete soygun süsü verdim. Eşimin ellerini ayaklarını bağladım ve köpeği öldürüp, ağaca astım" diyerek suçunu itiraf etmişti.

TALİHSİZ KADININ GÜNLÜKLERİ BULUNDU

İki yıl önce evlendiği eşi tarafından Atina'daki evinde öldürülen Karolain'in birkaç ayakkabı kutusunun dibine saklanarak dolaba gizlenen günlükleri bulundu. Açıklama yapan bir polis memuru olayla ilgili, "Onu gizleyebileceği tek kişi kocasıydı" dedi. Günlüklerde asıl dikkat çeken ise, genç kadının evliliği hakkında yazdığı yazıları kocasının okumasını önlemek için yaptığı düşünülen, Yunanca ve İngilizce kısaltma kodlar kullanmasıydı. 

Yapılan açıklamaya göre günlükleri dikkatle inceleyen yetkililer, 'DG' kısaltmasının sık sık kullanıldığını ve bunun Yunanca bir küfrün kısaltması olduğunu düşündüklerini, bazı kısımlarda 'Tehlikeli adam', 'dövmek' gibi kısaltılmış kelimelere rastladıklarını söylediler. 

Genç kadının günlüğü bulundu! Yunanistan'daki korkunç cinayetin detayları ortaya çıktı - Resim : 3

Ayrıca Karolain'in basında yer aldığı gibi 20 yaşında değil, öldürüldüğünde 19 yaşında olduğunu, 33 yaşındaki Anagnostopoulos'un genç kadını etkilemelek için pek çok şey yapmış olduğunu aktardılar. Ancak günlüklerden yola çıkıldığında, Karolain'in yavaş yavaş gerçekleri anlamaya başladığının anlaşıldığı belirtildi. 

Balayından kısa süre sonra Karolain'in günlüğünde yazanlar sonunu hazırlar gibiydi... Kocası tartışma sonrası sinirlenip evin kapısını kırmış ve genç kadın "Onu o kadar çok seviyorum ki, bu ilişki bana zarar verse bile ondan ayrılamam" sözlerini yazmıştı günlüğüne. 

Yunan basınından kriminal suçları ele alan bir gazeteci, kendisine polisler tarafından çok ciddi kaynakların, Karolain'in ölmeden önce şoke eden bir şeyle karşılaştığını söylediklerini iddia etti. Gazeteci Angeliki Nikolouli, "Görmemesi gereken bir şey görmüş müydü? Kaynaklarım çok kuvvetli ve daha fazlasını anlatmamalıyım. Ancak, bir şey kızı şoke etmişti." dedi. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Yunanistan cinayet Karolain Anagnostopulu Babis Anagnostopulos