Birisi sevgilisi diğeri arkadaşıydı! Cinsel organın kesip dehşet saçtı

Avustralya Dünya haberleri
Birisi sevgilisi diğeri arkadaşıydı! Cinsel organın kesip dehşet saçtı

Avustralya'nın Melbourne kentinde 44 yaşındaki Jasmine Eveleigh, erkek arkadaşının cinsel organını koparıp öldürdü. Ortak bir arkadaşlarını ise aynı saldırıda bıçaklayarak öldüren Eveleigh, ilk duruşmasına çıktı.

Dört çocuk annesi Jasmine Eveleigh, 5 Mayıs'ta Melbourne'deki Brunswick'teki bir apartman dairesinde o zamanlar ilişki içinde olduğu ve birlikte yaşadığı 59 yaşındaki erkek arkadaşı Samir Esbeck ve 61 yaşındaki arkadaşı Sarkis Abboud'u öldürmekle suçlandıktan sonra ilk kez mahkemeye çıkarıldı.

Erkek arkadaşı Esbeck'in, olay yerinde penisi kesik halde ölü bulunduğu, arkadaşı Abdoud'un ise hastaneye giderken aldığı bıçak yaraları nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Jasmine Eveleigh, erkek arkadaşı Samir Esbeck ve arkadaşı Sarkis Abboud'un ölümünün ardından bir tramvay durağında kanlar içinde bulundu.

Birisi sevgilisi diğeri arkadaşıydı! Cinsel organın kesip dehşet saçtı - Resim : 1

Kadının, Melbourne sokaklarında sutyenle ayakları kan içinde dolaştığı anların güvenlik kameralarına yakalanan görüntülerine ulaşıldı.

Mynet'in aktardığı habere göre; pazartesi sabahı Melbourne Sulh Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen kısa duruşmada, sulh yargıcı Andrew McKenna, bir sonraki mahkeme tarihinden önce Eveleigh hakkında bir psikiyatrik raporun hazırlanmasını istedi ve akıl sağlığı raporu tamamlanana kadar davanın ertelenmesini talep etti.

Birisi sevgilisi diğeri arkadaşıydı! Cinsel organın kesip dehşet saçtı - Resim : 2

19 Eylül'de kesin bir sonuç için yeni bir duruşma gerçekleşmesine karar verildi.

Kaynak: Haber Global TV

Avustralya Melbourne