Biden'ın zaferinin ardından Trump ilk kez görüntülendi

ABD donald trump

ABD'nin 45. başkanı Donald Trump'ın Joe Biden'a kaybettiği açıklandığı sıralarda golf oynadığı ortaya çıktı. Golf sonrası haberi alan ve Beyaz Saray'a dönen Trump'ın elinde telefon ile konuşurken ciddi halleri ise gözlerden kaçmadı.

Twitter'da aktif olan ancak seçim sonrası açıklama yapmasından bu yana 4 gündür ortalıkta görünmeyen Donald Trump'ın, Biden'ın zaferi açıklandığı sıralarda Sterling, Virginia'daki golf sahasına gittiği ortaya çıktı.

CNN Türk'te yer alan habre göre, ABD Başkanı'nın karar açıklandığı sıralarda burada olduğu, oyun oynadığı dönmeye yakın da yeni evlenen bir çiftle fotoğraf çektirdiği belirtildi.

Golf sonrası, 20 Ocak'ta kesin olarak ayrılmak zorunda kalacağı Beyaz Saray'a karayoluyla dönen Trump, aracında ciddi bir şekilde telefonda biriyle konuşurken görüldü.

Aracından inen ve Beyaz Saray'a giriş yapan Trump'ın burada kameralara selam vermemesi ve morali bozuk tavırları da dikkat çekti.

Biden'ın zaferinin ardından Trump ilk kez görüntülendi - Resim : 1

Beyaz Saray'a geri döndüğü saatlerde ise Trump öfkeli bir tweet ile haksız bir şekilde zaferin kendisinden çalındığını ve seçimin bitmediğini iddia etti.

Öte yandan Trump binaya giriş yaptığı sırada ise yol boyunca protestolarla karşılaştı.
 
Joe Biden'in zaferini kutlamak için gelen binlerce coşkulu insan, haber gelir gelmez Beyaz Saray çevresine akın etti. Trump'ın aracını gören bir grup ise ABD Başkanı'nı yuhaladı.

ABD'de resmi olmayan sonuçlara göre Biden'ın kazanmasının ardından Trump, resmi olarak 20 Ocak'ta Beyaz Saray'dan ayrılacak.

Donald Trump