Biden'ın oğlu, yengesiyle birlikte olduğunu yıllar sonra ilk kez itiraf etti

Joe Biden
Biden'ın oğlu, yengesiyle birlikte olduğunu yıllar sonra ilk kez itiraf etti

ABD Başkanı Joe Biden'ın skandallarla gündeme gelen oğlu Hunter Biden, ölen ağabeyinin eşi Hallie ile yaşadığı ilişkiye dair yıllar sonra ilk kez konuşarak itirafta bulundu

Yeni kitabı "Beautiful Things"i tanıtmak için ABD kanalı CBS'e konuk olan Hunter Biden, 2015'te 46 yaşında hayatını kaybeden ağabeyi Beau'nun eşi Hallie ile yaşadığı ilişkinin "birçok insana kafa karıştırıcı gelmesinin nedenini anladığını" söyledi. İkili, Beau'nun ölümünden 2 yıl sonra, 2017'de bir araya gelmişti.

2015 yılında ABD Başkanı Joe Biden'ın büyük oğlu Beau Biden beyin kanserinden hayatını kaybetti. Erkek kardeşi Beau Biden'ın beyin tümöründen ölümü sonrası karısı ile ayrıldığını ve daha sonra yengesi Hallie ile beraber olduğunu söyleyen Hunter Biden, "Sanırım insanların kafasını karıştırdı. Ve ben bunu gerçekten anlıyorum. Ancak benim için anlatması zor bir şey değil. Bu şey ikimizin de paylaştığı ağır yastan doğdu. Birlikteydik ve doğru şeyi yapmaya çalışıyorduk. Daha sonra o aşk, kaybettiğimiz şeyin yerini doldurabileceğimiz umuduyla aşk umuduna dönüştü" dedi.

BIDEN AİLESİ İLİŞKİYİ DESTEKLEMİŞTİ

Beau'nun ölümünden 5 ay sonra eşi Kathleen ile boşanan Hunter, Hallie ile ilişkilerinin "yürümediğini" söyledi. İkili 2019 yılında ayrılmıştı.

2017'de yerel basında yer alan haberlere göre Joe ve Jill Biden ilişkiyi desteklemişti. Hunter, ilişkiye gelen tepkiler sebebiyle World Food Program US'in yönetiminden istifa etmişti. Ailesinin ilişkilerini desteklemesinden dolayı çok şanslı olduklarını söyleyerek, diğer insanların ise bu kadar anlayışlı olmadığını söyledi. 

Hunter yengesinden ayrıldıktan sonra 2019 yılında tanışmalarından sadece bir hafta sonra Melissa Cohen adlı film yapımcısı Güney Afrikalı bir kadınla yeniden evlendi. Yeni doğan bebeklerine ölen ağabeyinin Beau ismini verdi.

KİTAPTA İTİRAF

Hunter Biden'ın anılarını anlattığı ve yakın zamanda piyasaya sürülecek 'Beautiful Things' adlı kitabın bir kopyasını ele geçiren Washington Post gazetesinin haberine göre Hunter Biden, hayatının büyük bölümünde uyuşturucu ve alkol bağımlılığından muzdarip olduğunu ifade etti.

Hunter Biden, "Sadece son beş yıl içinde, yirmi yıl süren evliliğim dağıldı, yüzüme tabancalar dayandı, bir noktada tamamen ortadan kayboldum, I-95 otoyolunda geceliği 59 dolar olan bir motelde yaşadım ve ailemi kendi korktuğumdan da fazla korkuttum" ifadelerini kullandı.

Burisma şirketinde kazandığı paranın alkol ve uyuşturucu bağımlılığını körüklediğini belirten Hunter Biden, bunun ailesiyle ilişkilerine ve kariyerine zarar verdiğini yazdı.

Hunter Biden, "Eğer şans verilseydi, Başkan Donald Trump'ın ilk azil davasının merkezinde bulunan gaz şirketinin yönetim kuruluna yeniden girmezdim, ancak orada yaptığım işin etik dışı olmadığı konusunda kararlıyım" diye ekledi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Joe Biden Hunter Biden