ABD Başkan adayı Biden'a oy verene ünlü Youtuber'dan çıplak fotoğraf!

donald trump abd seçimleri
ABD Başkan adayı Biden'a oy verene ünlü Youtuber'dan çıplak fotoğraf!

ABD'li YouTuber Tana Mongeau, ABD'deki başkanlık seçimlerinde Donald Trump'ın rakibi Joe Biden'a oy verdiğini kanıtlayanlara çıplak fotoğrafını göndereceğini açıkladı.

ABD'de 3 Kasım'da gerçekleşecek başkanlık seçimleri yaklaşırken, ünlü isimler de hayranlarını sosyal medya platformlarından oy vermeye çağırıyor. YouTube fenomeni Tana Mongeau'dan ise ilginç bir açıklama geldi. 

Yaklaşık 5.5 milyon takipçisi bulunan Mongeau, geçen hafta Twitter'dan yaptığı paylaşımda, #BootyForBiden (#Bideniçinçağrı) etiketini kullanarak hayranlarından 3 Kasım'da mevcut ABD Başkanı Trump'ın rakibi Joe Biden için oy vermelerini istedi. Mongeau, paylaşımında "Bana Biden'a oy verdiğine dair bir kanıt gönderirsen, sana karşılıksız çıplak bir fotoğraf göndereceğim" ifadelerini kullandı. 

Daha sonra Twitter'daki bu mesajını silerek Instagram hesabından paylaşım yapan YouTuber, kafasına Biden'ın yüzünü montajladığı bir fotoğrafını paylaşarak "Değişimi benim kadar isteyen insanları görmek harika. Amerika için neyin doğru olduğunu bilmek için k.çıma ihtiyacın yok, o yüzden OY VER!" diye yazdı. 

Mongeau, TikTok hesabından yaptığı açıklamada ise, Biden'a oy verdiklerini kanıtlayacağını söyleyen 100 binden fazla kişiden mesaj aldığını söyledi.

Mongeau'nun paylaşımlarının ardından YouTube kanalının doğrulama rozetinin kaldırıldığı görüldü. YouTuber'ın başlattığı kampanya nedeniyle 'oy satın alma' suçu işlediği tahmin ediliyor. 

Kaynak: Haber Global TV

ABD Başkanlık seçimleri Donald Trump Joe Biden