FTX Token (FTT) nedir?

bitcoin
FTX Token (FTT) nedir?
ftx token

Kripto para piyasasında öne çıkan tokenlerden birisi de FTX Token olarak dikkat çekmektedir. Peki, FTX Token (FTT) nedir?

Bu yazımızda sizler için son dönemin en trend kripto para birimlerinden birisi olmayı başaran FTX Token'ın ne olduğuna değineceğiz. Böylelikle akıllarda oluşan 'ftt coin nedir' sorusuna cevap aradığımız gibi, aynı zaman dahilinde de bu para birimiyle nasıl yatırım yapabileceğinize de göz atmış olacağız.

FTX TOKEN (FTT) NEDİR?

FTX Token, Ethereum ağı üzerinde bulunan ERC-20 standardında piyasaya sürülen bir kripto para birimi olarak ifade edilir.

Bir kripto para likidite sağlayıcısı olarak da tanınan Alameda Research tarafından tasarlanmış olan FTX Token, kaldıraçlı işlemleri kullanan kullanıcıların güvenli ve otomatik bir biçimde işlemlerini gerçekleştirmesini hedeflemektedir. Bu şekilde FTX sayesinde kaldıraçlı işlem ekosistemine güvenlik ve otomarik işlem unsurları da entegre edilmektedir.

ftx token

FTX, kripto para türev borsasında düşük işlem ücretleri, düşük spread'ler, derinlikli bir emir tablosu, USDT vadeli işlemleri, dünyadaki ilk endeks vadeli işlemleri, 101 kata dek kaldıraçlı işlemler ve stablecoin ödemeleri gibi çok fazla yenilikçi işlem yer almaktadır.

NOT: BU İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIMCILAR KENDİ BAŞLARINA İNCELEME YAPIP İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMELİLERDİR.

token