Yeşilçam Haberleri - Sayfa 3

Yeşilçam, Türk Sineması'nın bilinen adı olarak da ifade edilir. İçerisinde Hababam Sınıfı, Tosun Paşa, Gülen Gözler, Süt Kardeşler, Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler, Bizim Aile gibi çeşitli yapımları barındırır.

Yeşilçam Sokağı, İstanbul'un Beyoğlu semtinin Taksim'e yakın kısmında yer alan bir sokak. 1980 öncesi dönemde film şirketlerinin çoğunluğunun yazıhaneleri bu sokakta bulunduğu için, Türk sineması kısaca Yeşilçam diye anılmaya başlamıştır.

Bu sayfada Yeşilçam ile ilgili gelişmeleri, haberleri, açıklamaları ile bilrikte son dakika haber ve içerikleri bulabilirsiniz.

Damadı bakın kim çıktı! Meğer tanımayan yokmuş... Herkes yanlış biliyormuş! Yeşilçam'ın efsane ismi bakın nereliymiş... Yaprak Özdemiroğlu'nun yıllar sonraki hali şaşkına çeviriyor! Yeşilçam yıldızıydı... Amerika'da profesör oldu! Görünce çok şaşıracaksınız Yeşilçam'a Ayşecik olarak damga vurdu! Onu bir de şimdi görün: Yıllara meydan okuyor! Yeşilçam'ın Şekerpare'siydi... Onu bir de şimdi görün! Yeşilçam'ın komedi ustası anılıyor Üvey oğlunu görenler çok şaşırdı! O da ünlü çıktı: Meğer geçen yıl... Yeşilçam'ın tıp mucizeleri ne kadar gerçek? Armut dibine düşermiş! Yeşilçam'ın emektar isminin kızı da oyuncu çıktı Eski eşi Yeşilcam'ın yıldızı çıktı! 13 yıl aynı yastığa baş koymuşlar... Bizim Aile'deki köşk bakın neresi çıktı! Meğer artık… Bahar Öztan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama Yeşilçam'ın altın çocuğu yıllar sonra ortaya çıktı! Herkes son halini konuşuyor Usta sanatçı vefatının 18. yılında anılıyor Parmağını kaybetti ünlü oldu! Yeşilçam'ın unutulmaz kabadayısının son haline bakın Kemal Sunal filmlerinin vazgeçilmez ismiydi! Oğlu bakın kim çıktı Son hali ağızları açık bıraktı! Yeşilçam yıldızı 37 yıl sonra ortaya çıktı… Gülen Gözler ile ünlü olduktan sonra sırra kadem bastı! Son hali olay... Herkes yanlış biliyormuş! Yeşilçam efsanesi bakın nereli çıktı: Meğer güzelliğini o ilden almış... 5. kez kansere yakalandı! Yeşilçam'ın gamzeli güzelinin sağlık durumu! Yeşilçam'da iki aşığı canlandırmışlardı... Ünlü oyuncular arasında neler oluyor? Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'inden kötü haber! Hastane odasından paylaştı 60 yaşındaki Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan yıllar sonra görüntülendi!