Yeşilçam Haberleri - Sayfa 2

Yeşilçam, Türk Sineması'nın bilinen adı olarak da ifade edilir. İçerisinde Hababam Sınıfı, Tosun Paşa, Gülen Gözler, Süt Kardeşler, Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler, Bizim Aile gibi çeşitli yapımları barındırır.

Yeşilçam Sokağı, İstanbul'un Beyoğlu semtinin Taksim'e yakın kısmında yer alan bir sokak. 1980 öncesi dönemde film şirketlerinin çoğunluğunun yazıhaneleri bu sokakta bulunduğu için, Türk sineması kısaca Yeşilçam diye anılmaya başlamıştır.

Bu sayfada Yeşilçam ile ilgili gelişmeleri, haberleri, açıklamaları ile bilrikte son dakika haber ve içerikleri bulabilirsiniz.

Yeşilçam'ın kötü kadınıydı... Meğer ünlü oyuncunun halasıymış! Yeşilçam efsanesi Jeyan Mahfi Ayral Tözüm, hayatını kaybetti Yeşilçam yıldızının son hali sosyal medyayı ikiye böldü! Şimdi 55 yaşında... Yeşilçam efsanesi hakkında korkutan iddia: Yaşamına son vermek isterken yakalandı Yeşilçam'ın unutulmaz ismi vefatının 7. yılında anılıyor Mutlulukları 2 yıl sürmüş... İlk eşi Yeşilçam yıldızı çıktı! Şabanoğlu Şaban'ın Nigar'ının son haline bakın! Ayşen Gruda'nın kardeşi meğer... Yıllar sonra itiraf etti: Boşanmak için eşimi yakınıyla aldattım Yeşilçam yıldızı Filiz Akın'dan nostaljik paylaşım Yeşilçam'ın usta oyuncusu hayatını kaybetti Yeşilçam'a güzelliğiyle damga vurmuştu... Yıllar sonra ortaya çıktı 'Şabaniye'nin Nazlı'sı yıllara meydan okuyor! "Zamansız güzellik" Oyuncu Tanju Tuncel'in vefatından önce huzurevinde söyledikleri ortaya çıktı En Büyük Şaban'ın Hülya'sını bir de şimdi görün! Meğer ablası Yeşilçam yıldızıymış… Yeşilçam yıldızından kötü haber! Hayranlarından dua istedi Kemal Sunal gideli 23 yıl oldu Antalya'da Yeşilçam Festivali düzenlenecek Aile Şerefi'nin kötü kalpli Oktay'ıydı... Son haliyle gündem oldu Hülya Koçyiğit'in kardeşi de Yeşilçam'ın yıldızı çıktı: 'Sadece biraz şişmandı' Yeşilçam'da patron rolleriyle tanındı... Kızı meğer kendisinden ünlüymüş Yeşilçam'ın 'Şeytan'ıydı... Yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali görenleri şaşırttı Yeşilçam'ın Sezercik'i hapse girdi! Annesi ağlayarak itiraf etti: Benim yüzümden... Yeşilçam'ın sert bakışlı delikanlısı ünlü oyuncunun babası çıktı! Meğer oğlu gözümüzüm önündeymiş Oğlunu görenler çok şaşırdı! O da ünlü çıktı: Meğer Ebru Gündeş'le...