Yeşilçam Haberleri

Yeşilçam, Türk Sineması'nın bilinen adı olarak da ifade edilir. İçerisinde Hababam Sınıfı, Tosun Paşa, Gülen Gözler, Süt Kardeşler, Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler, Bizim Aile gibi çeşitli yapımları barındırır.

Yeşilçam Sokağı, İstanbul'un Beyoğlu semtinin Taksim'e yakın kısmında yer alan bir sokak. 1980 öncesi dönemde film şirketlerinin çoğunluğunun yazıhaneleri bu sokakta bulunduğu için, Türk sineması kısaca Yeşilçam diye anılmaya başlamıştır.

Bu sayfada Yeşilçam ile ilgili gelişmeleri, haberleri, açıklamaları ile bilrikte son dakika haber ve içerikleri bulabilirsiniz.

Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi Yeşilçam yıldızları yapay zekayla gençleşti Nuri Alço'nun sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme Müge Anlı'daki davada Yeşilçam krizi! 'Babası aktördü' Beyin kanaması geçirmişti... Nuri Alço'dan yeni haber! Usta oyuncunun sağlığı hakkında son gelişme Yeşilçam yıldızları yapay zekayla Barbie bebek oldu Filiz Akın sağlık durumunu paylaştı: "10 günüm daha var" Yeşilçam yıldızının son haline bakın! Meğer ünlü şarkıcının annesiymiş... 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' 86 yaşında hayatını kaybetti Yeşilçam’ın kötü kadını yıllara meydan okuyor! Müslüm Gürses'in vefatının üzerinden 11 yıl geçti Yeşilçam efsanesi ünlü oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Salih Güney'in büyük acısı! Torunu 27 yaşında hayatını kaybetti Kapıcılar Kralı'nın yıldızı şimdi 81 yaşında! İşte Yeşilçam güzelinin son hali... Yeşilçam yıldızıydı... Son hali yürek sızlatan oyuncu 200 liraya fotoğraflarını satıyor Cüneyt Arkın'ın miras davası... Nuri Alço tanıklık yaptı Türkan Şoray’dan takipçilerine 'X' uyarısı Kuru Otlar Üstüne Yeşilçam Sinemasında Kapıcılar Kralı'nın İbram'ı şimdi 50'lerinde... Öyle bir değişti ki... Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda hayatını kaybetti Yeşilçam'ın yıldızları bir arada! Türkan Şoray, Filiz Akın'ı evinde ziyaret etti Neşeli Günler'in meşhur tartışması araştırıldı! İşte sonuç Yeşilçam'ın kötü kadınıydı... Meğer ünlü oyuncunun halasıymış!