Yeşilçam Haberleri - Sayfa 5

Yeşilçam, Türk Sineması'nın bilinen adı olarak da ifade edilir. İçerisinde Hababam Sınıfı, Tosun Paşa, Gülen Gözler, Süt Kardeşler, Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler, Bizim Aile gibi çeşitli yapımları barındırır.

Yeşilçam Sokağı, İstanbul'un Beyoğlu semtinin Taksim'e yakın kısmında yer alan bir sokak. 1980 öncesi dönemde film şirketlerinin çoğunluğunun yazıhaneleri bu sokakta bulunduğu için, Türk sineması kısaca Yeşilçam diye anılmaya başlamıştır.

Bu sayfada Yeşilçam ile ilgili gelişmeleri, haberleri, açıklamaları ile bilrikte son dakika haber ve içerikleri bulabilirsiniz.

Yeşilçam'ın gülen yüzüydü... Meğer usta oyuncunun iki oğlu da kendisinden ünlüymüş Yeşilçam yıldızından korkutan haber! Yeşilçam yıldızının oğlu meğer kendisinden ünlüymüş! Çok şaşıracaksınız Acı haber! Yeşilçam'ın efsanesi hayata veda etti... Usta oyuncu Cüneyt Arkın'dan özel anılar! Cüneyt Arkın, "Eski mutlu günler" notuyla paylaşmıştı Türk sinemasının 'Rambo'su son yolculuğuna uğurlandı Acı haber! Türk sinemasının efsane ismi hayatını kaybetti Ekrem Bora kimdir? Ekrem Bora ne zaman vefat etti? ‘Hababam Vokal Grubu’ tartışmasında son nokta Yeşilçam'ın acı kaybı! Yeşilçam'ın bahtsız kraliçesinin acı sonu! O filmlerde oynadığı için dışlanmıştı Yeşilçam'ın ateşli güzeli aslında erkekmiş! Yeşilçam dizisi 2. sezon 2. kısım yayınlandı Yeşilçam 2. Sezon Full İzle Çağatay Ulusoy'lu Yeşilçam'a bomba transferler Yeşilçam 10. Bölüm İzle - Sezon Finali Yeşilçam 9. Bölüm İzle Yeşilçam 8. Bölüm İzle Yeşilçam 7. Bölüm İzle Yeşilçam 6. Bölüm İzle Yeşilçam 5. Bölüm İzle Yeşilçam 3. ve 4. bölüm İzle Yeşilçam 1. ve 2. Bölüm İzle