Yeşilçam Haberleri - Sayfa 4

Yeşilçam, Türk Sineması'nın bilinen adı olarak da ifade edilir. İçerisinde Hababam Sınıfı, Tosun Paşa, Gülen Gözler, Süt Kardeşler, Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler, Bizim Aile gibi çeşitli yapımları barındırır.

Yeşilçam Sokağı, İstanbul'un Beyoğlu semtinin Taksim'e yakın kısmında yer alan bir sokak. 1980 öncesi dönemde film şirketlerinin çoğunluğunun yazıhaneleri bu sokakta bulunduğu için, Türk sineması kısaca Yeşilçam diye anılmaya başlamıştır.

Bu sayfada Yeşilçam ile ilgili gelişmeleri, haberleri, açıklamaları ile bilrikte son dakika haber ve içerikleri bulabilirsiniz.

Annesi meğer kendisinden ünlüymüş... Gözlerinin önünde öldürülmüştü Yeşilçam'ın 'Yüz Güzeli'ydi... Melike Zobu'nun son hali şaşırttı! Her gören aynı yorumu yapıyor Selvi Boylum Al Yazmalım'ın Samet'i ünlü kadın oyuncu çıktı! Yeşilçam'ın efsanesi bir de şimdi görün! Yıllar ona uğramamış... Çöpçüler Kralı'nda tanıyınca şaşıracağınız bir yüz var! Kim olduğu yıllar sonra ortaya çıktı Şendul Şaban'ın minik yıldızı bakın kim çıktı! Kapıcılar Kralı'nın kızıl güzeli Sevda Ferdağ'ın yıllar sonraki hali şaşkına çevirdi Yeşilçam'ın yıldızı Müjde Ar 68 yaşında da güzel! Usta oyuncunun iki oğlu da kendisi kadar ünlüymüş... Yeşilçam'ın gizli kahramanıydı... Usta oyuncunun kızı bakın kim çıktı! Türker İnanoğlu'ndan sevindiren haber Sezercik, çocukluk aşkıyla nikah masasına oturdu! Ünlü oyuncunun kardeşi de Yeşilçam'dan çıktı! Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Tokatçı'nın Emine'siydi! Son hali olay oldu Yeşilçam'ın kayıp yıldızı yıllar sonra Barcelona'da ortaya çıktı Yeşilçam'ın Sultanı'nı bir de böyle görün! İlk bakışta estetikleri fark edilmiyor... Ekranlardan uzaktı, son haliyle şaşırttı! Oğlu da ünlü oyuncu çıktı! Seksenler dizisinde oynamış... Yeşilçam'ın unutulmaz filmi dizi oluyor! Kadir İnanır ve Türkan Şoray başroldeydi… Yeşilçam'ın en iyi kötü adamlarından biriydi! Oğlu kendisinden de ünlüymüş... Ses tellerinden parça alınmıştı... Yeşilçam'ın efsane ismi tahlil sonuçlarını böyle öğrendi Yeşilçam'ın cazibe kraliçesiydi! Son hali ortaya çıktı Yeşilçam yıldızı yıllara meydan okuyor: "Hala çok güzel" Serpil Çakmaklı son halini paylaşınca olay oldu: Yıllara meydan okuyor