Ümit Özdağ Haberleri - Sayfa 2

İYİ Parti'den ayrılan ve daha önce MHP'de siyaset yapan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Suriyeli, Afgan sığınmacılar ve kurmuş olduğu Zafer Partisi ile ismini sık sık siyasi meydanda duyurmaktadır.

Ümit Özdağ 3 Mart 1961 tarihinde Japonya Tokyo'da dünyaya gelmiş Türk siyasal bilimler profesörü, siyasetçi ve yazardır.

Gelecek Partisi'nden açıklama Kurtulmuş'tan Özdağ'ın sığınmacı iddialarına yanıt Ümit Özdağ'ın desteği sonuca nasıl etki eder? İşte Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ arasında imzalanan protokol Ümit Özdağ: 28 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz Ümit Özdağ'dan 'İçişleri Bakanlığı' mesajı Flaş iddia: Kılıçdaroğlu ve Özdağ anlaştı Özdağ ve Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde ortak açıklama yapacak Akşener'den 'Özdağ' açıklaması: Tekrar söylüyorum... Gazeteci Çağlar Cilara Özdağ-Kılıçdaroğlu görüşmesinin perde arkasını anlattı! Ümit Özdağ: Kararımızı yarın 11'de açıklayacağız Ümit Özdağ'ın açıklama saati değişti Kılıçdaroğlu ile görüşen Özdağ'dan ilk açıklama Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı'na desteğini duyurmasının ardından Ümit Özdağ'dan flaş açıklama Ata İttifakı fiilen sona erdi: 'Sinan Oğan, bizim için hayal kırıklığı' Arapça konuşan, Türkçe bilmeyen seçmen hem Numan Kurtulmuş'a hem de Ümit Özdağ'a soruldu Ümit Özdağ ve Numan Kurtulmuş'tan görüşme sonrası açıklama Sinan Oğan: Ümit Özdağ ile kararımız aynı olmak zorunda değil Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan ile gündemi değerlendirdi Ümit Özdağ sosyal medyadan paylaştı: Sinan Oğan ile... Özdağ: FETÖ'yle, PKK'yla mücadele edilecek ve sığınmacılar yollanacak, bizim için olmazsa olmaz Kılıçdaroğlu ve Özdağ'dan görüşme sonrası açıklama Ümit Özdağ acı haberi duyurdu Ümit Özdağ yarın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek