Ümit Özdağ Haberleri - Sayfa 4

İYİ Parti'den ayrılan ve daha önce MHP'de siyaset yapan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Suriyeli, Afgan sığınmacılar ve kurmuş olduğu Zafer Partisi ile ismini sık sık siyasi meydanda duyurmaktadır.

Ümit Özdağ 3 Mart 1961 tarihinde Japonya Tokyo'da dünyaya gelmiş Türk siyasal bilimler profesörü, siyasetçi ve yazardır.

Karkamış’ta Ümit Özdağ’a protesto! Arbede yaşandı Ümit Özdağ kendisine ikizi kadar benzeyen esnafla tokalaştı Özdağ'dan 'sığınmacı' açıklaması: İktidara gelince gönderemezsek istifa ederim Ümit Özdağ: Böyle pas atılır mı? Gollük, inanılır gibi değil! Amasya Valiliğinden Ümit Özdağ'ın iddialarına yanıt! "İddiaları yalan ve iftira" Ümit Özdağ'dan 6'lı masaya "Mansur Yavaş" çağrısı Ümit Özdağ'dan, kendisine 'ucube' diyen vatandaşa: Siz rahmetli hocayı sattınız 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'te: Aralarında Kılıçdaroğlu ve Özdağ da var Zafer Partisi'nde deprem! O isim istifa etti... İçişleri Bakanı Soylu'dan Ümit Özdağ açıklaması: Hepsi birbirini bulmuş Ümit Özdağ'dan 6'lı masaya 'aday' önerisi Zafer Partisi lideri Özdağ: Erdoğan'dan sonra en iyi AK Parti'li Kemal Kılıçdaroğlu’dur AK Partililerden Ümit Özdağ'a ilginç teklif Genç kadına cinsel istismarda bulunan erkek tutuklandı! Ümit Özdağ'dan "şahıs Suriyeli" açıklaması Kasaplardan Ümit Özdağ'ın 'ÖSYM' sözlerine yanıt: Biz katil değiliz Ümit Özdağ Kilis’te sınıra yürüdü İçişleri Bakanlığı Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacak Ümit Özdağ'dan Yunanistan çıkışı: Türkiye turizmi durdursun Hatay Valiliği'nden Ümit Özdağ açıklaması Ümit Özdağ'ın Hatay'a girişine izin verilmedi Ümit Özdağ'ın konvoyunda kazaya karışan çift, korumalar tarafından darp edildiklerini öne sürdü Ümit Özdağ’dan dikkat çeken ‘tecavüz’ sorusu: ‘Gece eve dönerken…’ "Merkez biziz, herkes kendi konumunu belirlesin" Özdağ: Elazığ İliç'te bir Çernobil yaşanıyor, acil durum ilan edilmeli