Ümit Özdağ Haberleri - Sayfa 5

İYİ Parti'den ayrılan ve daha önce MHP'de siyaset yapan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Suriyeli, Afgan sığınmacılar ve kurmuş olduğu Zafer Partisi ile ismini sık sık siyasi meydanda duyurmaktadır.

Ümit Özdağ 3 Mart 1961 tarihinde Japonya Tokyo'da dünyaya gelmiş Türk siyasal bilimler profesörü, siyasetçi ve yazardır.

Özdağ'dan muhalefete 'sığınmacı' çağrısı: Sığınmacılarla ilgili teklifimize destek verin! Fenerbahçe'den Ümit Özdağ tepkisi Ümit Özdağ: Öfkenizi sokağa değil sandığa taşıyın, bırakın polis görevini yapsın Özdağ: Biz ırkçı değiliz, Türk'üz Ümit Özdağ saat verdi! Esenyurt Kaymakamlığına gidiyor Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e Mansur Yavaş çağrısı Fatih Erbakan: İkinci turda Erdoğan'a destek veririz demiştik, başımıza gelmeyen kalmadı Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında skandalın eşiğinden dönüldü Zafer Partisi seçime giremiyor Can Selçuki duyurdu... Mayıs ayı anketinde büyük sürpriz.. O partide büyük yükseliş Ümit Özdağ'dan Melih Gökçek'e sert yanıt: Seni perişan ederim Yeni ittifak mı geliyor? Flaş Ümit Özdağ açıklaması Bakan Yardımcısı Çataklı'dan Özdağ'a çok sert tepki: Piyonları muhatap almayacağız Çelik, İçişleri Bakanı Soylu'ya destek verdi: Bu yapılanlar provokasyon CHP'den Ümit Özdağ açıklaması Siyasette sığınmacı tartışmaları tansiyonu yükseltti Özdağ'dan sığınmacı tartışmalarına ilişkin yeni açıklama Ümit Özdağ'dan Suriyeli aileye ziyaret Ümit Özdağ'dan darbedilen gazeteci Ergün Poyraz'a destek! Özdağ: CHP, Türkiye'nin elinden bir değişim şansını alıyor Ümit Özdağ: Aday gösterilmezse teklif götüreceğiz