Ümit Özdağ Haberleri - Sayfa 3

İYİ Parti'den ayrılan ve daha önce MHP'de siyaset yapan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Suriyeli, Afgan sığınmacılar ve kurmuş olduğu Zafer Partisi ile ismini sık sık siyasi meydanda duyurmaktadır.

Ümit Özdağ 3 Mart 1961 tarihinde Japonya Tokyo'da dünyaya gelmiş Türk siyasal bilimler profesörü, siyasetçi ve yazardır.

Ümit Özdağ'dan yeni açıklama Ümit Özdağ: Hem Cumhur İttifakı, hem de Millet İttifakı ile görüşme yapılabilir Ümit Özdağ özür diledi: Ne yazık ki... Sinan Oğan'dan adaylıkta çekilme iddialarına açıklama Ümit Özdağ: Anadolu'ya dönmek isteyenlere dönüş için iş imkânı yaratacağız Konya'da seçim çalışmasında karşılaşan Ümit Özdağ ve Ahmet Davutoğlu birbirlerine el salladı 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'te Ümit Özdağ: Türkiye'nin tek çıkış yolu Ata İttifakı Diyarbakır Barosu'ndan Özdağ'a suç duyurusu Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, partisinin seçim manifestosunu açıkladı Özdağ ve Oğan'dan RTÜK önünde açıklama: Ekranlarda olmayabiliriz ama meydanlarda olmayı sürdüreceğiz Ümit Özdağ, YSK Başkanı Yener ile görüştü Ümit Özdağ, Sinan Oğan için imza çağrısı yaptı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı Ümit Özdağ ittifakı duyuracak! İşte o partiler "Muharrem İnce daha önce Whatsapp grubundan ayrılmıştı" Ümit Özdağ duyurdu: Muharrem İnce ittifaktan çekildi! İnce: Kimsenin yedek adayı değilim Ümit Özdağ, Fenerbahçe maçını izlemek için Kayseri'ye gidiyor Ümit Özdağ'dan 'Mansur Başkan göreve' çağrısı Hakan Bayrakçı, Ümit Özdağ'ın oylarının artışının sebebini açıkladı Gültekin Uysal'dan tepki çeken paylaşım Ümit Özdağ, Buğra Kavuncu'ya tazminat ödeyecek! Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na şartlı destek! Muharrem İnce'den, "Zafer Partisi ile ittifak" açıklaması