Ticaret Bakanlığı Haberleri - Sayfa 9

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak çalışan, ticaret işlerinden sorumlu bakanlık.

29 Haziran 2011 tarihinde önceki hükûmetlerde bulunan Gümrükten Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile mülga Sanayi ve Ticaret Bakanlığının iç ticaret ile ilgili 4 Genel Müdürlüğün (İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü) birleştirilmesi sonucu kuruldu.

Ticaret Bakanlığı'ndan ikinci el otomobil ilanlarıyla ilgili açıklama Türkiye e-ticaret sektörü 800 milyar TL’ye ulaştı Türkiye ve Birleşik Krallık STA görüşmelerini başlattı Kapıkule'de 133 kilo esrar ele geçirildi Ticaret Bakanı Bolat, 2028 yılı ihracat hedefini açıkladı Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye'nin dünya ticaretinden aldığı pay artıyor Ticaret Bakanı: Fahiş fiyattan satanlardan alışveriş yapmayalım İkinci el otoda bunu yapan yandı! Bakan Bolat açıkladı: "Tebdili kıyafetle..." Bakanlık duyurdu! İkinci el araçtaki ilan kurnazlığına para cezası Haziran ayında hem ihracat hem ithalat azaldı Bakanlıktan e-ticaret sipariş iptallerine ceza Ticaret Bakanlığı: İlk 5 ayda 11.244.727 TL ceza kesildi Ömer Bolat görevini Mehmet Muş'tan devraldı Kabinedeki isimlerin kaçı tanıdık, kaçı yeni? Bakan Muş: Mayıs ayı ihracatı rekor kırdı Airfryer ve robot süpürgeler hakkında flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı Ticaret Bakanı Muş: Milli gelir seviyemize göre araç çok lüks bir şey değil Bakanlıktan otomobil bayilerine para cezası Nisanda 489 firmaya dahilde işleme izin belgesi verildi Kapsam genişledi: Dört ürün daha yenilenerek satılabilecek Ticaret Bakanlığı'ndan 'tatil' uyarısı Bakan Muş: Mart ayında 23,6 milyar dolarlık ihracat yapıldı 90 ton 700 kilo 'baca tozu'nun Türkiye’ye girmesi engellendi Cep telefonlarına büyük zam yolda! 2 katından fazla artış olacak