Ticaret Bakanlığı Haberleri - Sayfa 7

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak çalışan, ticaret işlerinden sorumlu bakanlık.

29 Haziran 2011 tarihinde önceki hükûmetlerde bulunan Gümrükten Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile mülga Sanayi ve Ticaret Bakanlığının iç ticaret ile ilgili 4 Genel Müdürlüğün (İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü) birleştirilmesi sonucu kuruldu.

Bakan Bolat'tan mekan sahibi ve işletmecilere uyarı! Yurt dışından emeklilerin yabancı plakalı taşıtlarıyla ilgili karar Bakan Bolat: "Türkiye ve Azerbaycan bölgede çok güçlü bir ittifakı temsil ediyor" Bakan Bolat açıkladı: 600 bin gizlenmiş araç stoklardan ortaya çıktı Ticaret Bakanlığından marketlerde eş zamanlı "fiyat ve etiket" denetimi Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem! Reklam ve medya yatırımları milli gelirin yüzde 6,34'üne katkı sağladı Bakanlıktan 'kargo iade masrafları' ile ilgili açıklama Gayrimenkul paylaşımını herkes yapamayacak ABD'de dış ticaret açığı Ekim ayında yüzde 5,1 yükseldi Hatay’da 1,2 ton uyuşturucu hap ele geçirildi Yeni kurulacak anonim ve limited şirketlerin asgari sermaye tutarları yükseltildi 10 soruda Zengezur Mersin Limanı'na 113 bin kaçak elektronik sigara ele geçti Fenomenler şimdi yandı! Ticaret Bakanlığı'ndan flaş açıklama Bakan Bolat'tan "AB ile vize serbestisi" açıklaması Bakan Bolat'tan indirim yapmayan marketlere flaş uyarı! Otomobil almak için doğru zaman mı? Uzmanlar ocak ayını işaret ederek yanıtladı Bakanlıktan, çifte fatura düzenleyen sigara firmalarına para cezası Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı Dersimiz Çince! Ticaret Bakanlığı'ndan emlakçılara 54,5 milyon lira para cezası! Bakan Bolat'tan ikinci el ve sıfır araç satışlarıyla ilgili flaş açıklama 6 ay 6 bin çağrısı