Ticaret Bakanlığı Haberleri - Sayfa 11

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak çalışan, ticaret işlerinden sorumlu bakanlık.

29 Haziran 2011 tarihinde önceki hükûmetlerde bulunan Gümrükten Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile mülga Sanayi ve Ticaret Bakanlığının iç ticaret ile ilgili 4 Genel Müdürlüğün (İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü) birleştirilmesi sonucu kuruldu.

Ucuz sıfır ve ikinci el arabada yeni adres belli oldu! 100 bin liranın altında bile otomobil var Ticaret Bakanlığı harekete geçti: İnternetten alışverişte yeni dönem Otomobil satışında yeni oyun: İşin içinde bu sefer noter ve eksperler var Diyanet, İletişim Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı'na yeni atamalar Bakanlıktan işçi alımı! İşte detaylar Bildiklerinizi unutun... Yeni dönem 1 Ekim'de başlıyor! Neler değişecek? Kuaförlerin haftalık tatil uygulaması yılbaşına ertelendi 2. el araçlarda 6 bin km şartını hülle yoluyla ihlal edenlere 300 bin TL'ye kadar para cezası İkinci el otomobilde son 2 gün paniği: 3-5 bin TL'sine bakmadan satıyorlar