Ticaret Bakanlığı Haberleri - Sayfa 8

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak çalışan, ticaret işlerinden sorumlu bakanlık.

29 Haziran 2011 tarihinde önceki hükûmetlerde bulunan Gümrükten Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile mülga Sanayi ve Ticaret Bakanlığının iç ticaret ile ilgili 4 Genel Müdürlüğün (İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü) birleştirilmesi sonucu kuruldu.

Bakan Bolat'tan ikinci el ve sıfır araç satışlarıyla ilgili flaş açıklama 6 ay 6 bin çağrısı Tütün mamullerine gramaj sınırlaması getirildi Turisti Yunan'a kaptırmayalım Şeytanın aklına gelmez! İstanbul Havalimanı'nda ele geçirildi Evini yüksek fiyattan satan kişiye 349 bin TL ceza! Depolarda kalan 150 bin ton zeytinyağı bozuldu! İkinci el konuta fahiş fiyat ilanı veren kişi, bedelini ağır ödedi Ticaret Bakanı Bolat: En yüksek ihracat rakamına ulaştık 21 milyon lira değerinde kaçak oto parçası ele geçirildi İkinci el otomobil ve gayrimenkul satışına yeni düzenleme! Yetki belgesi olmayan ilan veremeyecek Duvar saatlerinin içinden 3,5 kilo metamfetamin çıktı Gramaj oyunlarına karşı harekete geçildi! Bakanlıktan 'gizli zam' uyarısı Ticaret Bakanlığı için 1033 kişilik kadro açıldı  Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan: İhracatımız Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı Bakanlıktan kırtasiye ve okul ürünlerine yakın takip, tüketicilere uyarı Ticaret Bakanlığı'ndan güvensiz üretici ve ithalatçılara ceza Haziran ayında cari işlemler hesabında 20 ay sonra ilk kez fazla verildi Ticaret Bakanı Bolat: "2024'te ihracat desteklerini daha fazla artıracağız" Otomobil alacaklar dikkat! Bu da yeni oyun: İlanda başka telefonda başka fiyat Zeytinyağı ihracatına kısıtlamayla ilgili açıklama Bakan Bolat Hatay'da duyurdu: Faizsiz 2 yıl geri ödemesiz kredi uygulaması başlatıldı Bakan Bolat'tan fahiş fiyatlarla ilgili açıklama! Stokçuların zam oyunu deşifre oldu: Bakanlığın radarına takıldılar