Ticaret Bakanlığı Haberleri - Sayfa 10

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak çalışan, ticaret işlerinden sorumlu bakanlık.

29 Haziran 2011 tarihinde önceki hükûmetlerde bulunan Gümrükten Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile mülga Sanayi ve Ticaret Bakanlığının iç ticaret ile ilgili 4 Genel Müdürlüğün (İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü) birleştirilmesi sonucu kuruldu.

Türk Ticaret Bankası'nı İGE AŞ satın aldı Ticaret Bakanlığı'ndan 'airfryer' kararı! 83 işletmeye "6 ay 6 bin kilometre" cezası Cep telefonları, tütün mamulleri... Gümrük Kapısı'nda 40 milyonluk kaçak eşya ele geçirildi! Ocak ayının ithalat ve ihracat rakamları belli oldu Depremzedelere fahiş fiyatla çorba satan tesise ceza Deprem sonrası acil ihtiyaç malzemelerine zam yapanlara ceza! Bakan Muş açıkladı: Yardım malzemeleri ve ekipmanları vergiden muaftır Ticaret Bakanlığı: Fırsatçılara en ağır cezalar uygulanacak Bir zincir markette daha 'sabit fiyat' uygulaması Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Erdoğan görevden alındı Bakan Muş'tan enflasyon açıklaması: 2024'te tamamen kontrol altına alınmış olacak Ticaret Bakanı Muş: Haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz Ticaret Bakanı Muş'tan 'zincir market' açıklaması! Muhteşem Kasım indirimleri gerçek miydi? Marketlerde fahiş fiyat denetimi gerçekleşiyor Ticaret Bakanı Muş'tan "esnafa kredi" müjdesi! İkinci el araçta sıkı denetim: 3'ten fazla satışa ceza Resmi Gazete’de yayımlandı: 2 bin 500 sözleşmeli personel alınacak İki oyuncak için toplatma kararı: Evinde olanlar geri getirsin! Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Bakanlık uyardı: 'Efsane', 'şahane' indirimlere dikkatli yaklaşın! Ticaret Bakanlığı 'efsane cuma' öncesi harekete geçti Yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! O telefonlara hemen el konulacak