Ticaret Bakanlığı Haberleri - Sayfa 6

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na bağlı olarak çalışan, ticaret işlerinden sorumlu bakanlık.

29 Haziran 2011 tarihinde önceki hükûmetlerde bulunan Gümrükten Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Gümrük Müsteşarlığı ile mülga Sanayi ve Ticaret Bakanlığının iç ticaret ile ilgili 4 Genel Müdürlüğün (İç Ticaret Genel Müdürlüğü, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, Teşkilatlandırma Genel Müdürlüğü ve Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü) birleştirilmesi sonucu kuruldu.

Lüks araç ithalatında usulsüzlük! 530 milyon TL değerindeki araçlar savcılığa sevk edildi Cumhuriyet tarihinin ihracat rekoru kırıldı Resmi Gazete'de yayımlandı: Ticaret Bakanlığı başmüfettişlikleri ve TÜBİTAK'a atama Bakanlıktan restoran ve kafelerle ilgili 'menü' açıklaması Ticaret Bakanlığı 523 firmaya dahilde işleme izin belgesi verdi Ticaret Bakanı Bolat: 2024'ün ikinci yarısında daha canlı bir ekonomik tablo bekliyoruz İzmir'de yakalandı: 1 milyon paket kaçak sigara ele geçirildi Düzensiz göçmenler X-Ray'e takıldı Muz dolu konteynerde 77 kilo kokain ele geçirildi Ticaret Bakanlığı'ndan 58 firmaya 86 milyon liralık para cezası İsrail'e ihracatın arttığı iddialarına Ticaret Bakanlığından yalanlama Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat: "2023 döviz geliri 356 milyar dolar" Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Haber Global'de Yeni dönem başladı: Lokanta ve kafelerdeki fiyat listeleri artık giriş kapısı önünde sergilenecek 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak yeni düzenlemeler! Gümrük vergisiz ithal edilebilecek sanayi ürünü kontenjanları belli oldu Resmi Gazete'de yayınlandı: Transit rejimindeki kapsamlı teminat uygulaması yeniden düzenlendi "İstatistik Pozisyonlarına Bölünmüş Türk Gümrük Tarife Cetveli"nde düzenleme Anne bebek ürünlerine sıkı denetim geliyor İthalat rejimindeki bazı uygulamalara yeni yılda yeni düzenleme Geçici ithal edilen kara taşıtlarına ilişkin düzenleme yapıldı Bunu yapmayan restoranlar ve kafeler yandı Ticari hayata ilişkin yeni düzenlemeler Asgari ücretin artmasıyla marketlerde 'etiket' mesaisi başladı: Vatandaşlar tepkili!