Şifa Kaymak Haberleri

İstanbul'da doğdu. Kırklareli Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 

Mesleğe 2013 yılında İhlas Haber Ajansı'nda başlayarak 5 yıl burada görev yaptı. Bu süre zarfında iş, siyaset ve sanat dünyasının tanınan simaları ile çeşitli röportajlar ve özel haberler yaptı. Röportaj ve haberleri başta Türkiye Gazetesi olmak üzere bir çok mecrada yayınlandı. 5 yılın sonunda Albayrak Medya Grubu'nda haber editörü olarak çalıştı. Gruba bağlı web siteleri ve gazetelere özel içerik ve haberler hazırladı. Bir süre çeşitli dergi ve internet sitelerinde köşe yazarlığı yaptı.  

2019 yılından Haber Global'de işe başladı. İş hayatına Haber Global Web sitesinde editör olarak devam ediyor.

Çalışan anne-babalar için bakıcı sorunu kapıda! Okullar kapanınca çocuklara kim bakacak? Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri sonrası Münevver Karabulut'un babasından yeni açıklama 'Asrın sapığı' Josef Fritzl serbest mi kalıyor? ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında son durum! Oğuz Murat Aci'nin avukatından açıklama Seçim sonrası ekonomistlerden dolar ve altın uyarısı! "Emekli maaşına zam gelebilir" 'Kıyamet alameti' diyerek açıklamıştı! Mücevher sektörü alarm veriyor YKS başvurularında rekor düşüş! Hayat pahalılığı üniversiteye olan talebi de azalttı! Kahramanmaraş depremi sonrası o hastalık arttı! Uzmanlar uyarıyor! Bu belirtilere dikkat! Ramazan ayı öncesi ekmek ve pideye zam mı geliyor? Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı'ndan açıklama Prof. Dr. Okan Tüysüz'den Hakkari uyarısı: 7 büyüklüğünde deprem olabilir Z kuşağı hangi takımı tutuyor? Nasıl oluyor? demeyin oluyormuş! Ünlü psikolog hipnoz dolandırıcılığına karşı uyardı Hüzün Kapısı anlamını taşıyan Kızıldeniz'e girişin anahtarı olan Babülmendep Boğazı'nın önemi! Alaska Havayolları'nın kapısı kopan uçağında ses kayıtlarına neden ulaşılmadı? Kara kutu muamması Amsterdam'daki Fatih Camii'nin sıra dışı hikayesi! Kilise görünümlü ama... "Kendi kendine konuşana deli derler" sözü çürütüldü! Kendi kendine konuşmak yüksek zeka belirtisi Üst üste milyon dolarlık dolandırıcılık haberleri bankalara güveni azalttı! Operatörler üzerinden oltalama saldırısı! "Bu ay faturanız ücretsiz" "Dünyanın en iyi 100 yemeği listesi"ne 8 Türk yemeği girdi! 1 yemeğimiz ise tartışma konusu oldu Ankaragücü başkanı Faruk Koca'nın TFF'den Fair Play ödülü aldığı ortaya çıktı! Yunanistan'ın Midilli adasındaki mülteci mezarlığında yer kalmadı! Vatandaşı kredi kartı limiti telaşı sardı! Asgari ödeme tutarı yüzde 40 olunca limit düşürüyorlar Filistin'in Ramallah kenti Belediye Başkanı Kassis: İsrail savaş suçu işliyor "Terbiyesiz utanmıyor musun bana bu resmini yollamaya" Bu tuzağa sakın düşmeyin!