Selçuk Bayraktar Haberleri - Sayfa 2

Selçuk Bayraktar 7 Ekim 1979 tarihinde Sarıyer İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk mühendistir. Türkiye'nin ilk yerli üretim S/İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2'nin mimarı, Baykar Savunma teknik müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti başkanıdır.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile 2016 yılında evlenmiştir ve bir çocuk babasıdır. Aynı zamanda hususi pilot lisansına sahiptir. Haluk ve Ahmet adlarında kardeşleri vardır. Babası Özdemir Bayraktar 1990'lı yıllarda Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte siyaset yapmıştır.

Bu sayfa üzerinden son dakika Selçuk Bayraktar haberlerini okuyabilirsiniz.

Bayraktar TB2 yeni bir rekora daha imza attı Bayraktar'dan 'Eurofighter' haberine 'Kızılelma'lı yanıt Bayraktar TB3 bir testten daha başarıyla geçti  Bayraktar TB3 lodosa rağmen 3. testi de başarıyla tamamladı Bayraktar TB3 SİHA'dan nefes kesen anlar: 2. uçuş testi paylaşıldı Bayraktar TB3, ikinci uçuş testini tamamladı Baykar, AKINCI TİHA ve KIZILELMA ile Türk bayrağı çizdi Bayraktar TB3 SİHA, gökyüzüyle buluştu Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi: "Hediyemiz olacak" Selçuk Bayraktar: Gazze için 280 milyon liralık insani yardıma hazırız Bayraktar TB3 ilk koşu testini başarıyla tamamladı Selçuk Bayraktar 'Kızılelma'yı ziyaret etti, Haber Global mikrofonlarına konuştu Selçuk Bayraktar siyasete mi girecek? Selçuk Bayraktar babası için yüzdü "Can Azerbaycan’ın haklı Karabağ davasında gururla yanındayız" Selçuk Bayraktar'dan siyasete yeşil ışık! Başkentte TEKNOFEST coşkusu Selçuk Bayraktar, ABD uçak gemisinde tatbikat izledi Baykar'dan Pakistan'la yeni işbirliği anlaşması Selçuk ve Haluk Bayraktar anlatıyor... Hedef KIZILELMA belgeselinin 2. bölümü yarın yayınlanacak! Türkiye’nin ilk milli SİHA'sı Bayraktar TB2’nin 500’üncüsü, üretim hattından çıktı Baykar'dan Ukrayna fabrikası için 95 milyon dolar yatırım Bayraktar KIZILELMA yüksek irtifa sistem tanımlama testini başarıyla geçti Bayraktar AKINCI HGK-82 ile hedefleri tam isabetle böyle vurdu!