Bayraktar'dan "Kızılelma" paylaşımı: Motor çalıştırma ve koşu testi yapıldı

Savunma sanayi şirketlerinden BAYKAR tarafından geliştirilen insansız savaş uçağı Kızılelma'nın 3'üncü prototipinin motor çalıştırma ve koşu testi yapıldı. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar testlere dair bir video paylaştı.

Son Güncelleme:

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, BAYKAR Teknoloji tarafından geliştirilen KIZILELMA PT-3'ün "Motor Çalıştırma ve Koşu Testleri"ne ilişkin bir video paylaştı.

Otomatik iniş ve kalkış, düşük görünürlük, yüksek manevra kabiliyeti, görüş hattı ve görüş hattı ötesi haberleşme, Aktif Faz Dizinli Radar (AESA) ile yüksek durumsal farkındalık özelliklerini de barındıran Bayraktar Kızılelma PT-3, 30 bin feet operasyonel irtifaya, 1500 kilogram faydalı yük kapasitesine sahip. 5 saat havada kalabilen ve agresif manevralarla hava-hava muharebesi yapacak Kızılelma PT-3, düşük radar kesitiyle güvenlik güçleri için güç çarpanı olacak. Kısa pistli gemilerden kalkış ve iniş kabiliyetine sahip olacak Kızılelma PT-3, gövde içinde taşıyacağı mühimmatları ile belirlenen hedeflere taarruz gerçekleştirebilecek.

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov neden gözaltına alındı? Mars'ta yaşam belirtileri mi bulundu? Türk bilim ekibi Kuzey Kutbu'ndaki deniz buzu hattına ulaştı Tarihte bir ilk! İnsansı robot Çin Seddi'ne tırmandı Robot cerrahlar 10 yıl içinde kafa nakli gerçekleştirebilir Canlı yayında denendi, işte yapay zekanın seçtiği karpuzda sonuç