Selçuk Bayraktar Haberleri

Selçuk Bayraktar 7 Ekim 1979 tarihinde Sarıyer İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk mühendistir. Türkiye'nin ilk yerli üretim S/İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2'nin mimarı, Baykar Savunma teknik müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti başkanıdır.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile 2016 yılında evlenmiştir ve bir çocuk babasıdır. Aynı zamanda hususi pilot lisansına sahiptir. Haluk ve Ahmet adlarında kardeşleri vardır. Babası Özdemir Bayraktar 1990'lı yıllarda Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte siyaset yapmıştır.

Bu sayfa üzerinden son dakika Selçuk Bayraktar haberlerini okuyabilirsiniz.

2023 yılı vergi rekortmeni belli oldu! KALKAN DİHA 43. testi de başarıyla tamamladı Selçuk Bayraktar: Türkiye kendi süper hızlı trenlerini üretip dünyaya satan bir ülke olacak Bayraktar'dan "Kızılelma" paylaşımı KALKAN DİHA 40. uçuş testini tamamladı Küresel kaosun ardından Selçuk Bayraktar'dan uyarı TB3 göz kamaştırdı, küresel medyanın gözü üzerinde Selçuk Bayraktar'dan Baykar adına yatırım dolandırıcılığı uyarısı TB2'ler Polonya'da Bayraktar Akıncı TİHA enkazı nasıl buldu? Selçuk Bayraktar anlattı Selçuk Bayraktar'dan Akıncı İHA paylaşımı 2'nci Ordu Komutanı Tokel ile Selçuk Bayraktar'dan Hakkari'deki askerlere ziyaret Bayraktar TB3 bir testi daha başarı ile gerçekleştirdi Bayraktar TB2 SİHA'lar Arnavutluk ordusunun envanterine girdi Bayraktar duyurdu! Türkiye’nin yapay zeka dil modeli: T3 AI'LE Selçuk Bayraktar'dan milli muharip uçak KAAN için tebrik mesajı Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha tamamladı! 30 bin feet irtifaya çıktı Selçuk Bayraktar yeni bir vakıf kurdu: Kültür ve Medeniyet Vakfı Türkiye'nin vergi rekortmenleri belli oldu: Listenin zirvesinde Selçuk Bayraktar var Bayraktar TB3 SİHA, 14. test uçuşu gerçekleştirdi Bayraktar TB3 SİHA "uzun uçuş" testini başarıyla tamamladı: 32 saat havada kaldı "Selçuk Bayraktar gibi rol modellerin sayısını artırmak istiyoruz" Arnavutluk'tan Bayraktar TB2 müjdesi: Çok yakında silahlı kuvvetlerimizin bir parçası olacak Bayraktar TB2 yeni bir rekora daha imza attı