Selçuk Bayraktar Haberleri - Sayfa 3

Selçuk Bayraktar 7 Ekim 1979 tarihinde Sarıyer İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk mühendistir. Türkiye'nin ilk yerli üretim S/İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2'nin mimarı, Baykar Savunma teknik müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti başkanıdır.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile 2016 yılında evlenmiştir ve bir çocuk babasıdır. Aynı zamanda hususi pilot lisansına sahiptir. Haluk ve Ahmet adlarında kardeşleri vardır. Babası Özdemir Bayraktar 1990'lı yıllarda Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte siyaset yapmıştır.

Bu sayfa üzerinden son dakika Selçuk Bayraktar haberlerini okuyabilirsiniz.

Bayraktar AKINCI, HGK-82 ile test atışında hedefi tam isabetle vurdu KIZILELMA ilkleri başardı! Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı kol uçuşlarıyla tarih yazdı Hedef Kızılelma belgeseli yayınlandı Aliyev: Azerbaycan'da Bayraktar merkezi kurulacak, KIZILELMA semalarımızda olacak Erdoğan ve Aliyev, TEKNOFEST alanına TOGG'la gitti Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu ve Babacan'a gönderme Bayraktar Kızılelma İstanbul semalarında Dünya Havacılık tarihinde bir ilk! Bayraktar Kızılelma ve Akıncı kol uçuşu gerçekleştirdi! Bayraktar KIZILELMA 8. uçuş testini başarıyla tamamladı Bayraktar'dan "Kızılelma" paylaşımı Kızılelma, iniş takımları kapalı ilk uçuşunu başarıyla tamamladı Bayraktar KIZILELMA 4’üncü uçuşunda Sistem Tanımlama Testini başarıyla tamamladı Bayraktar Kızılelma ve Akıncı'nın maketleri okul duvarında sergileniyor Kızılelma bir testi daha başarıyla geçti: Seri üretime geçiyor Selçuk Bayraktar: 2024’ün başında KIZILELMA’nın seri üretimine başlamayı hedefliyoruz Ukrayna'da Bayraktar TB2'li yemek menüsü Bayraktar TB3'ün ilk görüntüleri ortaya çıktı! Bayraktar TB3 ilk kez TEKNOFEST'te sergilenecek Baykar’dan sınava hazırlanan afetzede öğrencilere 10 bin tablet Selçuk Bayraktar: BAYKAR olarak bin konut bağışlıyoruz "Bayraktar efsane kanatlar" belgeseli yayınlandı Kızılelma ve Bayraktar TB3'ün başarısı Kızılelma ikinci uçuşunu başarıyla tamamladı! Muharrem İnce'den Bayraktar'a destek