Optik illüzyon Haberleri - Sayfa 11

Optik illüzyon (görsel illüzyon) ya da göz yanılsaması, görsel olarak algılanan görüntüler ile nesnel gerçekliğin farklı olduğu durumlar için kullanılan terimdir.

Göz tarafından toplanan ve beyinde işlenen bilgiler uyaran kaynağının fiziksel ölçümü ile uyuşmayan bir algı oluşturur. Temel olarak 3 tipi vardır: Değişmez optik illüzyonlar ile temsil ettiği nesnelerden farklı algılanan görüntüler oluşturulur, fizyolojik optik illüzyonlar gözlerin ve beynin belirli bir tür aşırı uyarılması (parlaklık, renk, boyut, konum, eğim, hareket) ile etki gösterir ve bilişsel illüzyonlar, bilinçsiz çıkarımlar sonucu oluşur.

Kişiliğinin sır gibi saklanan yönleri ortaya çıkıyor! Eğer bu resme bakınca bir adam görüyorsan.... Büyüteçle bakan bile bulamıyor! Resimdeki sahte kabuğu ancak bir dahi 7 saniyede bulmayı başarıyor Eğer sen de bir göz gördüysen dikkat etmelisin! Bu resimde gördüğün şey gizli kişiliğini açıklıyor Bulanların gözü şahin kadar keskin! Resimdeki farklı ragbi topunu bulmak için dahi olmak gerek Halının üzerindeki cep telefonunu kimse bulamadı! 5 saniyede bulan ilk kişi olabilir misin? Akıl karıştıran zeka testi! Optik illüzyonlu resimdeki farklı emojiyi 6 saniyede bulan dahi çıkıyor Her bakan farklı görüyor! Bu resimde ilk dikkat ettiğin şey kişiliğinin gizli yönünü açıklıyor Çözmek için en az 130 IQ'lu olmak gerekiyor! Resimdeki farklı çalışanı bulmak için dahi olmak gerek Son 10 yılın en zor optik illüzyon testi! Resimdeki farklı kediyi bulmak için en az 130 IQ gerekiyor Keskin gözlü dâhiler şıp diye buldu! Resimdeki farklı patiyi 6 saniyede bulan üstün zekalı sayılıyor Optik illüzyonlu IQ bulmacası: Resimdeki farklı harfi bulmak için bir dahi olmak gerekiyor İlk bakışta bir kadın yüzü gördüyseniz dikkat edin! Bu resimde ilk gördüğünüz çok şey anlatıyor Optik illüzyonlu bir zeka testi: Resimdeki farklı harfi bulmak için en az 130 IQ gerekiyor Optik illüzyonlu zeka testi: Sadece gerçek bir dahi resimdeki farklı hindistancevizini bulabilecek Gerçekte ne çeşit bir insan olduğunuz ortaya çıkacak! Bu kişilik testinde bağıran bir adam gören... 120 IQ'nun üzerindekiler eliyle koymuş gibi buluyor! Geyikler arasındaki ayıyı gören dahi sayılıyor Keskin gözlü dâhiler için atıştırmalık bir test! Resimdeki farklı harfi bulmak için 130 IQ gerekiyor Gizli kişiliğini öğrenmeye cesaret edebilir misin? Bu resimde ilk gördüğün bir koltuk olduysa... Optik illüzyonlu zeka bulmacası: Resimdeki farklı atletli adamı 6 saniyede bulan dahi sayılıyor Ancak gerçek bi dahi ayırt edebilir! Resimdeki farklı hamburgeri bulmak için 130 IQ gerekiyor Resimde gördüğün en büyük korkunu açığa çıkarıyor! Bu resimde ilk gördüğün bir tırtıl olduysa... İşte akıl karıştıran IQ bulmacası: Resimdeki gizli iğneyi 8 saniyede bulmak için dahi olmak gerek İşte kafa karıştıran IQ bulmacası: Resimdeki farklı kadını sadece dâhiler 7 saniyede buluyor Gizli karakterini ortaya çıkaracak! Bu kişilik testinde ilk gördüğün bir at olduysa demek ki sen...