Memleket Partisi Haberleri - Sayfa 3

Memleket Partisi, 17 Mayıs 2021'de Muharrem İnce liderliğinde kuruldu. Partinin logosu birbirinden bağımsız yedi sarmal nokta ile çevrili nazar boncuğu. TBMM'de 3 milletvekili ile temsil edilmektedir. Memleket Partisi'nin genel başkanı Muharrem İnce'dir. 

MEMLEKET HAREKETİ İLE BAŞLADI

Memleket Partisi, CHP'nin 2018 seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova milletvekili Muharrem İnce tarafından 2020 yılında Memleket Hareketi adı ile kurulduktan sonra partileşti. 19 Mayıs 2021 tarihinde kurulması planlanan partinin kuruluş dilekçesi 17 Mayıs 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığına sunuldu ve aynı gün Muharrem İnce, partinin genel başkanı seçildi.

PARTİNİN HEDEFLERİ

Muharrem İnce, 18 Mayıs'taki konuşmasında partinin 4 ana hedefi olduğunu açıkladı. Bunlar; ekonomik kalkınma, katılımcı demokrasi, hukukun üstünlüğü ve barış ve güvenlik.

Muharrem İnce'ye bir şok daha... Adaylıktan çekildi, Memleket Partisi'nden istifa etti İpek Özkal Sayan: Hâkim ve Savcılar Kurulu yeniden yapılandırılacak Cumhurbaşkanı adayı İnce, TRT'deki propaganda konuşmasını yaptı Cumhurbaşkanı adayı İnce: Seçilir seçilmez Kızılay Başkanı'nı görevden alacağım İnce'den Kılıçdaroğlu'na çağrı: "Davutoğlu ile Babacan'ı bu ittifaktan at, destek vereceğim" Muharrem İnce açıkladı! 2. turda kimi destekleyecek? Seçime günler kala Memleket Partisi'nde istifa: Kimi destekleyeceğini açıkladı Muharrem İnce: Ülkeyi 300 akıllı insanla yöneteceğim, hepsi defterimde yazılı Muharrem İnce, çocuklar yanına gelince böyle dans etti CHP’liler ile Memleket Partililer birbirine girdi! Muharrem İnce: Benden başka 'deprem bir beka meselesidir' diyen olmadı Milletvekili adayının seçim gezisi gündem oldu Muharrem İnce: 6'lı masadan garip sesler geliyor İnce'den "Oyları bana kayıyor" diyen Oğan'a yanıt Hatay’da Memleket Partisi’nin il başkanı ve 11 ilçe başkanı istifa etti Memleket Partisi'nde adaylıktan çekilen isimler, gerekçelerini açıkladı Memleket Partisi'nin 3 milletvekili adayı çekildi Muharrem İnce, partisinin selamlama işaretini tanıttı Dansıyla gündem olan milletvekili adayı adaylıktan çekildi Dansıyla gündem olan vekil adayı Cem Saygı sitem etti Memleket Partisi'nden aday olan isim, dans videosuyla olay oldu Muharrem İnce: Bana ittifakla ilgili hiçbir teklif yapılmadı Muharrem İnce'den Anıtkabir'e ziyaret Muharrem İnce'den açıklama: 'Çekilir mi?' diyorlar....