Memleket Partisi Haberleri - Sayfa 2

Memleket Partisi, 17 Mayıs 2021'de Muharrem İnce liderliğinde kuruldu. Partinin logosu birbirinden bağımsız yedi sarmal nokta ile çevrili nazar boncuğu. TBMM'de 3 milletvekili ile temsil edilmektedir. Memleket Partisi'nin genel başkanı Muharrem İnce'dir. 

MEMLEKET HAREKETİ İLE BAŞLADI

Memleket Partisi, CHP'nin 2018 seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova milletvekili Muharrem İnce tarafından 2020 yılında Memleket Hareketi adı ile kurulduktan sonra partileşti. 19 Mayıs 2021 tarihinde kurulması planlanan partinin kuruluş dilekçesi 17 Mayıs 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığına sunuldu ve aynı gün Muharrem İnce, partinin genel başkanı seçildi.

PARTİNİN HEDEFLERİ

Muharrem İnce, 18 Mayıs'taki konuşmasında partinin 4 ana hedefi olduğunu açıkladı. Bunlar; ekonomik kalkınma, katılımcı demokrasi, hukukun üstünlüğü ve barış ve güvenlik.

İnce'ye "sosyal medya kumpası" soruşturması tamamlandı: 5 sanık için 9'ar yıla kadar hapis istemi Tanju Özcan'dan 'Muharrem İnce' açıklaması: İkna etmek için çok uğraştık Muharrem İnce 28 Mayıs'tan sonra ne yapacağını açıkladı! Muharrem İnce ikinci tur kararını verdi! Muharrem İnce soruşturmasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı: “Videoda görünen şahıs..." Muharrem İnce paylaşımlarıyla ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı Muharrem İnce: Çekilmeseydim, bugünkü manzaranın tek sorumlusu ilan edilecektim Muharrem İnce’den seçim sonrası ilk açıklama Memleket Partisi Sinop İl Teşkilatı toplu istifa etti Muharrem İnce'ye yönelik paylaşımlar: 17 kişi gözaltına alındı Muharrem İnce’ye yönelik paylaşımlara inceleme Memleket Partili isim, milletvekilliğinden çekildiğini duyurdu Erbakan'dan 'Muharrem İnce' yorumu: Bu kararın altında kumpas olduğu ortada Muharrem İnce'den seçmenlerine çağrı Bakan Bozdağ'dan Muharrem İnce yorumu: Siyaseti, kasetle dizayn etme çalışmaları ilk değil Bakan Nebati'den Muharrem İnce değerlendirmesi: "Adama kumpas kurdular" Muharrem İnce'nin vedası sonrası duygusal anları gündem oldu Muharrem İnce'nin çekilmesine Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum Muharrem İnce adaylığı bırakınca ağladılar Muharrem İnce paylaşımlarıyla ilgili soruşturma başlatıldı Muharrem İnce saat 14.00’te açıklama yapacak Muharrem İnce'nin İzmir ve Manisa mitingleri iptal oldu Muharrem İnce: Atatürkçülerin sigortası Memleket Partisi'dir Muharrem İnce: Ben olmazsam 1. turda Erdoğan kazanır