Memleket Partisi Haberleri - Sayfa 4

Memleket Partisi, 17 Mayıs 2021'de Muharrem İnce liderliğinde kuruldu. Partinin logosu birbirinden bağımsız yedi sarmal nokta ile çevrili nazar boncuğu. TBMM'de 3 milletvekili ile temsil edilmektedir. Memleket Partisi'nin genel başkanı Muharrem İnce'dir. 

MEMLEKET HAREKETİ İLE BAŞLADI

Memleket Partisi, CHP'nin 2018 seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova milletvekili Muharrem İnce tarafından 2020 yılında Memleket Hareketi adı ile kurulduktan sonra partileşti. 19 Mayıs 2021 tarihinde kurulması planlanan partinin kuruluş dilekçesi 17 Mayıs 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığına sunuldu ve aynı gün Muharrem İnce, partinin genel başkanı seçildi.

PARTİNİN HEDEFLERİ

Muharrem İnce, 18 Mayıs'taki konuşmasında partinin 4 ana hedefi olduğunu açıkladı. Bunlar; ekonomik kalkınma, katılımcı demokrasi, hukukun üstünlüğü ve barış ve güvenlik.

Muharrem İnce'den açıklama: 'Çekilir mi?' diyorlar.... Muharrem İnce: Seçmen yaşını 15'e düşürürsek ben birinci turda alırım Muharrem İnce: Aday olduğum için bana kızan değerli kardeşlerime... Süre bugün doluyor! Gözler YSK'da... Erdoğan'ın adaylığına itirazlar görüşecek Kılıçdaroğlu, İnce'den destek istedi mi? Memleket Partisi, Erdoğan'ın adaylığına itiraz etti Muharrem İnce, o ifadeleri nedeniyle özür diledi Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığı için imza verdi Muharrem İnce'den 100 bin imza kampanyası Muharrem İnce, Musk'a çağrı yaptı: Varsa silebilir misiniz? Memleket Partisi duyurdu: 18-25 yaş aralığındaki gençlerden milletvekili adaylığı ücreti alınmayacak Memleket Partisi'nin adayı belli oldu Muharrem İnce'den Ali Babacan'a yanıt Memleket Partisi'nin acı günü! Parti Genel Başkan Yardımcısı Özel’in kızı hayatını kaybetti Ümit Özdağ duyurdu: Muharrem İnce ittifaktan çekildi! İnce: Kimsenin yedek adayı değilim Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na şartlı destek! Muharrem İnce'den 6'lı masaya tavsiye! Muharrem İnce ittifak için tarih verdi Siyasi partilerin güncel üye sayıları açıklandı Muharrem İnce seçim otobüsünde dans etti Muharrem İnce'den 6'lı masaya 'sicili bozuk' eleştirisi! Muharrem İnce'den, "Zafer Partisi ile ittifak" açıklaması Muharrem İnce'den, katılacağı etkinliğin iptal edilmesine tepki! Muharrem İnce, 6'lı masanın adayı olma şartlarını açıkladı!