Memleket Partisi Haberleri

Memleket Partisi, 17 Mayıs 2021'de Muharrem İnce liderliğinde kuruldu. Partinin logosu birbirinden bağımsız yedi sarmal nokta ile çevrili nazar boncuğu. TBMM'de 3 milletvekili ile temsil edilmektedir. Memleket Partisi'nin genel başkanı Muharrem İnce'dir. 

MEMLEKET HAREKETİ İLE BAŞLADI

Memleket Partisi, CHP'nin 2018 seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı ve eski Yalova milletvekili Muharrem İnce tarafından 2020 yılında Memleket Hareketi adı ile kurulduktan sonra partileşti. 19 Mayıs 2021 tarihinde kurulması planlanan partinin kuruluş dilekçesi 17 Mayıs 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığına sunuldu ve aynı gün Muharrem İnce, partinin genel başkanı seçildi.

PARTİNİN HEDEFLERİ

Muharrem İnce, 18 Mayıs'taki konuşmasında partinin 4 ana hedefi olduğunu açıkladı. Bunlar; ekonomik kalkınma, katılımcı demokrasi, hukukun üstünlüğü ve barış ve güvenlik.

Memleket Partisi'nden olağan kurultay kararı Adları var kendileri yok Muharrem İnce: Bugün düğün günü sonuçlar meşru ama adil değil Memleket Partisi'nden Tarsus'ta yürüyüş! Yaşananlara tepki gösterdiler Tarsus Belediye Başkan adayı Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı! Memleket Partisi'nden açıklama CHP'liler Memleket Partisi aracına saldırdı Muharrem İnce: Ecevit'in yaptığı gibi yapacağız Muharrem İnce, Erdoğan'ın, hakkındaki davada şikayetini geri çektiğini doğruladı Muharrem İnce'ye yönelik 'sahte sosyal medya paylaşımları' davasında karar Memleket Partisi'nin İstanbul ve İzmir adayları açıklandı Memleket Partisi'nin Ankara adayı belli oldu CHP'den Muharrem İnce'ye yanıt Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'den yerel seçim kararı CHP ve Memleket Partisi ittifak mı kuruyor? Sosyal medyada tartışma konusu olmuştu: Çalınan konteynerle ilgili açıklama geldi Muharrem İnce adına düzenlenen sahte dekontları paylaşan sanıklar hakim karşısında: "İthamları üzdü" Meral Akşener ve Muharrem İnce bir araya geldi Muharrem İnce CHP'ye dönüş şartını açıkladı Muharrem İnce 31 Mart yerel seçimleri için kararını açıkladı Memleket Partisi'nden 'Dedem sağ olsun' mesajı Muharrem İnce'ye "sahte dekont kumpası" soruşturması Muharrem İnce: Biz de seçime gireceğiz, hiç kusura bakma baştan söylüyorum Memleket Partisi'nin Malatya İl Başkanlığı çalındı İnce'ye "sosyal medya kumpası" soruşturması tamamlandı: 5 sanık için 9'ar yıla kadar hapis istemi