Mauro Icardi Haberleri - Sayfa 8

Mauro Emanuel Icardi Rivero 19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'de dünyaya gelmiş santrfor mevkisinde oynayan İtalyan asıllı Arjantinli futbolcudur.

Icardi, ataları aracılığıyla kısmen İtalyan kökenlidir. İtalyan pasaportu vardır. EA Sports'un FIFA 16'sının İtalyan versiyonunun kapağında, dünya çapında kapak yıldızı ve vatandaşı Lionel Messi ile birlikte yer aldı.

İcardi, 2022-23 sezonunda Galatasaray forması giymiş 24 lig maçında 22 gol atarak şampiyonlukta çok büyük bir katkı sağlamıştır.

Icardi, Arjantinli model Wanda Nara ile evlidir. Nara, Icardi'nin eski Sampdoria takım arkadaşı Maxi López ile evliydi ancak çift, Icardi ile ilişkisi ifşa olduktan sonra ayrıldı.

Icardi 10 gole ulaştı Mauro Icardi'yi gören çocukların büyük heyecanı Mauro Icardi, Süper Lig tarihine geçti Mauro Icardi rekor için sahaya çıkıyor "Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olmak istiyorum" Galatasaray'ı bekleyen zorluk: "Orada bir soru işareti var?" İspanya Resmî Gazetesi'nde Icardi skandalı! İddiaya göre Mauro Icardi 26 milyon euro'luk otomobil satın aldı... Sadece 3 kişide var! Okan Buruk, Molde galibiyeti ile tarihe geçti Mauro Icardi, kulüp kariyerinde 200. golünü attı Wanda Nara'nın Icardi ve Galatasaray sözleri gündem oldu Babel'den Ziyech yorumu: Icardi 10 gol daha ekler Icardi, açılışı Olimpija karşısında yaptı Wanda Nara'nın esnafa 'Icardi' tepkisi gündem oldu! Öyle bir baktı ki... Icardi'den İstanbul gecelerinde 'aşkın olayım' performansı Zaniolo gidiyor, yerine 2 dünya yıldızıyla görüşülüyor iddiası İstanbul'daki lüks evleri sosyal medyayı salladı! Aylık kirası dudak uçuklattı Arjantinli gazeteci "Wanda Nara bana anlattı" diyerek duyurdu: Mauro haberi aldığında... Galatasaray Icardi'yi bu videoyla duyurdu: "Şarkıyı şimdi Avrupa'ya dinletme zamanı..." Mauro Icardi transferinin perde arkası Icardi çılgınlığı: Icardi yazılı gözlüğüyle bir anda camda belirdi Rıza Çalımbay'dan çok konuşulacak Mauro Icardi yorumu Icardi'ye coşkulu karşılama! Yıldız isim üçlü çektirdi, ilk sözleri bu oldu...