Mauro Icardi Haberleri - Sayfa 7

Mauro Emanuel Icardi Rivero 19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'de dünyaya gelmiş santrfor mevkisinde oynayan İtalyan asıllı Arjantinli futbolcudur.

Icardi, ataları aracılığıyla kısmen İtalyan kökenlidir. İtalyan pasaportu vardır. EA Sports'un FIFA 16'sının İtalyan versiyonunun kapağında, dünya çapında kapak yıldızı ve vatandaşı Lionel Messi ile birlikte yer aldı.

İcardi, 2022-23 sezonunda Galatasaray forması giymiş 24 lig maçında 22 gol atarak şampiyonlukta çok büyük bir katkı sağlamıştır.

Icardi, Arjantinli model Wanda Nara ile evlidir. Nara, Icardi'nin eski Sampdoria takım arkadaşı Maxi López ile evliydi ancak çift, Icardi ile ilişkisi ifşa olduktan sonra ayrıldı.

Wanda Nara'nın ilginç bağımlılığı olay oldu! "Çok az insan biliyor…" Mauro Icardi dünya yıldızlarını geride bıraktı Icardi, mahallesindeki çocuklara şeker dağıttı Icardi, Rizespor maçında ilk 11'de olacak mı? İşte o gelişme Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığı yarışı... Icardi enselerinde! Çocukların 'Icardi' sevgisi sosyal medyada viral oldu Galatasaray kulüp doktorundan Icardi açıklaması Mauro Icardi: Yenilginin ardından sessiz kalmak kolay olurdu Mauro Icardi Şampiyonlar Ligi'nde 15 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi Icardi'den büyük fedakarlık! İğneyle sahaya çıktı, golünü attı Bayern Münih maçı öncesinde Icardi'den kötü haber Okan Buruk'tan Bayern Münih maçı öncesi Icardi açıklaması Okan Buruk'tan sakatlık geçiren Icardi hakkında açıklama Mauro Icardi Beşiktaş maçında yeni bir rekor kırdı Galatasaray Beşiktaş'ın 11'leri! Mauro Icardi derbileri boş geçmiyor Icardi, Galatasaray'da efsaneleşiyor Mauro Icardi: "Sonra dedim iyi ki Galatatasaraylıyım" Mauro Icardi rekorlara doymuyor! Bir rekor daha Galatasaray Antalyaspor engelini 2 golle geçti Manchester United galibiyeti sonrası öğrenci yurdunda yapılan Icardi anonsu viral oldu Galatasaray Manchester United karşısında 2. kez kazandı Galatasaray'dan galibiyet paylaşımı: Old Trafford sustu... Mauro Icardi'den galibiyet yorumu