Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığı yarışı... Icardi enselerinde!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta maçları tamamlanırken grup aşamasında gol krallığı yarışında büyük bir çekişme yaşanıyor.

Son Güncelleme:

Ülkemizi Galatasaray'ın temsil ettiği Devler Ligi'nde ilk 3 hafta tamamlandı. Çok sayıda golün atıldığı maçlar sonunda gol krallığı yarışı da şekillenmeye başladı.

Ancak bu sene önceki sezonların aksine çok sayıda futbolcu arasında çekişme yaşanıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 3 hafta sonunda 3'er gol atan tam 7 futbolcu bulunuyor.

Bu isimler şöyle:

Manchester City'den Julian Alvarez, Real Madrid'den Jude Bellingham, Porto'an Evanilson, Manchester United'dan Rasmus Hojlund, Arsenal'den Gabriel Jesus, Real Sociedad'dan Brais Mendez ve Atletico Madrid'den Alvaro Morata.

ICARDI PEŞLERİNDEN GELİYOR

Galatasaraylı Icardi ise 3 maç sonunda 2 gole sahip. Mauro Icardi gibi Mbappe, Harry Kane, Wahi, Musiala, Bukari, Galeno, Griezmann, Gloukh, Elia, Haaland, Furuhashi, Tel, Ferran Torres, Becker, Pedro Rodriguez, Sikan, Joao Felix, Gudelj, Bruma ve Gimenez'in de 2'şer golü bulunuyor.

Takımlar basında ise grup aşamasının en golcü iki takımı Manchester City ile Bayern Münhi oldu. Bu iki takım 3'er maçta toplam 9'ar gol kaydettiler. Onları 8 golle Barcelona izliyor.

TOPU YENİDEN KAZANMADA GALATASARAY ÖNE ÇIKIYOR

Öte yandan Galatasaray topu yeniden kazanma istatistiklerinde Feyenoord'un ardından 2. sırada yer alıyor. Abdülkerim Bardakcı da bireysel performansta 26 top geri kazanmayla 4. sırada bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber