Mauro Icardi: "Ben Türkiye'de çok mutluyum"

İsmi transfer iddialarına karışan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Türk insanının kendisi ve ailesine çok iyi davrandıklarını belirterek, "Türkiye'de çok mutluyum" mesajını verdi.

Son Güncelleme:

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçta bir gole imza atan sarı-kırmızılıların yıldız  futbolcusu Mauro Icardi, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sakat olarak oynamanın kolay olmadığını söyleyen Icardi, "Bu geçen sene de olmuştu. İyi bir lider olmak bunu gerektirir diye düşünüyorum. Takım arkadaşlarım arasında da sakat olarak oynayanlar vardı, herkes fedakarlık yapıyor. Takımın değerini bilmemiz ve birbirimiz için oynamalıyız. Bunun sonucunda da geçen seneki gibi iyi sonuçlar alıyoruz. Son maçı kaybetmiştik, o yüzden iyi bir maç çıkarmalıydık. İlk dakikadan itibaren iyi oynadık. Takım arkadaşlarımdan çok fazla süre alamayan Kazımcan Karataş, Dries Mertens ve Tanguy Ndombele oynadı. Takım için ellerinden geleni yaptılar. Bunun da meyvelerini toplamış olduk" değerlendirmesinde bulundu.

NEDEN AY-YILDIZLI BİLEKLİK TAKTI?

Mauro Icardi hafta içi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda ay-yıldızlı ve nazar boncuklu bileklikleri ile dikkat çekmişti.

Alanyaspor maçından sonra da aynı bileklileri takan Arjantinli yıldız oyuncu, "Taraftarımız biliyor zaten, ben Türkiye'de çok mutluyum. İnsanlar bize çok iyi davranıyor. Ben de ülkemizin sembolünü paylaşmak istedim. Onlar beni çok seviyor. Ben de onları çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

ICARDI, 4 MAÇLIK SUSKUNLUĞU BOZDU

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 4 maç sonra gol sevinci yaşadı.

Ligin ilk 9 haftasında 10 kez fileleri havalandırarak sezona etkili bir giriş yapan Icardi, sonrasında oynanan Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor mücadelelerinde gol atamadı. Icardi, bu süreçte Bayern Münih ile yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında da fileleri havalandıramadı.

Son 4 resmi müsabakayı boş geçen 30 yaşındaki yıldız, Alanyaspor maçının 37. dakikasında fileleri havalandırarak hem takımını 1-0 öne geçirdi hem de suskunluğuna son verdi.

Süper Lig'de 11 gole ulaşan Mauro Icardi'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 5 golü bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber