Mauro Icardi Haberleri - Sayfa 6

Mauro Emanuel Icardi Rivero 19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'de dünyaya gelmiş santrfor mevkisinde oynayan İtalyan asıllı Arjantinli futbolcudur.

Icardi, ataları aracılığıyla kısmen İtalyan kökenlidir. İtalyan pasaportu vardır. EA Sports'un FIFA 16'sının İtalyan versiyonunun kapağında, dünya çapında kapak yıldızı ve vatandaşı Lionel Messi ile birlikte yer aldı.

İcardi, 2022-23 sezonunda Galatasaray forması giymiş 24 lig maçında 22 gol atarak şampiyonlukta çok büyük bir katkı sağlamıştır.

Icardi, Arjantinli model Wanda Nara ile evlidir. Nara, Icardi'nin eski Sampdoria takım arkadaşı Maxi López ile evliydi ancak çift, Icardi ile ilişkisi ifşa olduktan sonra ayrıldı.

Wanda Nara, Icardi'nin gözündeki morluğu makyajla kapattı Edin Dzeko, Icardi'nin fotoğrafını paylaşan Fabrizo Romano'ya yanıt verdi Derbi maçı golsüz bitti ancak sosyal medyada ateşi devam ediyor! "İsmail hocanın kafası gitti geldi" Galatasaray'dan Icardi tepkisi! Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisindeki muhtemel 11'i Kadıköy'de 13.5 milyar TL'lik dev derbi Dzeko'lu Fenerbahçe mi, Icardi'li Galatasaray mı? Dev derbi için nefesler tutuldu Icardi, Wanda Nara, Real Madrid ve o çok konuşulan animasyon... Ödül töreninde çok konuşulan fotoğraf! Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'ne Galatasaray damga vurdu Zaha'yla ilgili flaş sözler: Antrenmanlardaki tavrı rahatsızlık yaratıyor "Tarih yazabiliriz, ölümüne oynamamız gerekiyor" Galatasaraylı Icardi ile eşi Wanda Nara reklam yüzü oldu Okan Buruk'tan Icardi-Real Madrid iddialarına yanıt "Ben Türkiye'de çok mutluyum" Galatasaray'ın Alanyaspor maçı muhtemel 11'i: Icardi... Mauro Icardi'nin menajerinin Madrid'den yaptığı paylaşım Galatasaray taraftarında endişeye yol açtı Galatasaray milli arada yara sardı Icardi'den Galatasaray'a müjdeli haber Real Madrid, Galatasaraylı Mauro Icardi'yi gündemine aldı Wanda Nara Icardi'nin kendisine yaptığı teklifi açıkladı: "Daha karar vermedim..." Galatasaray Harry Kane'i durduramadı Manuel Neuer'den Mauro Icardi'ye övgü: "Çok cesur ve güçlü bir forvet" Galatasaray'ın Bayern Münih maçı kadrosu belli oldu