Mauro Icardi Haberleri - Sayfa 5

Mauro Emanuel Icardi Rivero 19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'de dünyaya gelmiş santrfor mevkisinde oynayan İtalyan asıllı Arjantinli futbolcudur.

Icardi, ataları aracılığıyla kısmen İtalyan kökenlidir. İtalyan pasaportu vardır. EA Sports'un FIFA 16'sının İtalyan versiyonunun kapağında, dünya çapında kapak yıldızı ve vatandaşı Lionel Messi ile birlikte yer aldı.

İcardi, 2022-23 sezonunda Galatasaray forması giymiş 24 lig maçında 22 gol atarak şampiyonlukta çok büyük bir katkı sağlamıştır.

Icardi, Arjantinli model Wanda Nara ile evlidir. Nara, Icardi'nin eski Sampdoria takım arkadaşı Maxi López ile evliydi ancak çift, Icardi ile ilişkisi ifşa olduktan sonra ayrıldı.

Galatasaraylı Icardi'nin pembe saçları olay oldu Semih çift hanelere ulaşmak, Icardi suskunluğunu bozmak istiyor Galatasaray taraftarından TFF'ye sessiz protesto "Bir camianın kayrıldığının ispatını yaşıyoruz" Galatasaray, Icardi için Kocaelispor'dan destek istedi Fenerbahçe'den Icardi'ye verilen cezaya sert tepki Mauro Icardi'nin cezası açıklandı Wanda Nara'nın ayna pozu ortalığı yıktı geçti: "Yenge yapma" Ankaragücü'nden Icardi için soruşturma talebi Fenerbahçeli yöneticiden Icardi açıklaması Icardi maç sonu sevincine neden katılmadı? İşte o detay Icardi, UEFA Avrupa Ligi'nde 'haftanın enleri' için aday 155 saat sonra enkaz altından çıkarılan Semih Ege'nin hayali Icardi ile tanışmak Mauro Icardi'nin Cem Karaca şarkısını söylediği anlar gündem oldu Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu! Icardi kararı... Galatasaray'da Icardi takımla çalıştı Okan Buruk'tan Trabzonspor maçı öncesi Icardi açıklaması Mauro Icardi İstanbul'a geri döndü Icardi'nin sahalara dönüş tarihi belli oldu Galatasaray'da Icardi gerçekleri Galatasaray'da Icardi şoku! Açıklama geldi Mauro Icardi'ye Premier Lig'den iki talip birden Mauro Icardi buna katlanamıyor! Dzeko, Icardi ile ilgili sorunun çevrilmediğini fark edince bakın ne yaptı