Galatasaray'da flaş gelişme! Kerem Aktürkoğlu out, Mauro Icardi in

Galatasaray'ın deplasmanda Young Boys'a 3-2 yenildiği karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile ilgili önemli bir detay ortaya çıktı. Maçta sakatlanarak oyundan çıkan Muslera'dan sonra kaptanlık pazubandı Icardi'nin kolunda görüldü.

Son Güncelleme:

Galatasaray'da sular durulmuyor. Sarı-Kırmızılılarda ikinci kaptan el değiştirdi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nun ilk maçında Young Boys deplasmanından 3-2'lik mağlubiyetle döndü. Aslan, tur şansını önümüzdeki hafta İstanbul'da oynanacak karşılaşmaya taşıdı.

Ancak maçın en dikkat çeken gelişmelerinden biri de yaşanan kaptanlık olayıydı. Sakatlanarak oyundan çıkan kaptan Fernando Muslera yerini Günay Güvenç'e bıraktı. Fakat kaptanlık pazubandı geçen sezon takımın ikinci kaptanı olan Kerem Aktürkoğlu yerine Mauro Icardi'nin kollarındaydı.

87. dakikada oyundan çıkan Icardi kaptanlık pazubandını bu kez Berkan Kutlu'ya taktı. Kerem Aktürkoğlu'nun Süper Kupa maçında oyundan çıkarılmasına çok sinirlendiği ve teknik ekiple tartışma yaşadığı iddia edilmişti.

Manisa FK'dan videolu gönderme Del Piero'yla konuştuğunu anlayan Kenan Yıldız şaşkına döndü Galatasaray Divan Kurulu'nda elektrikler kesildi Nihat Kahveci'den hakem Halil Umut Meler'e penaltı isyanı Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vuran Uğurcan'a Nihat Kahveci'den çarpıcı övgü Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun: Konya'da zor bir maç bizi bekliyor