Lionel Messi Haberleri

Lionel Andrés Messi Cuccittini veya daha çok tanındığı isimle birlikte Lionel Messi, 24 Haziran 1987 tarihinde Rosario Arjantin'de dünyaya gelmiş millî futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymektedir.

Hâlen aktif futbolcular arasında en iyilerden biri olarak kabul edilmektedir. Henüz 21 yaşındayken, Ballon d'Or ve FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödüllerini almıştır.

Yeteneği ve oyun tarzı sıkça benzetilen ve kıyaslanan Arjantinli eski futbolcu Diego Maradona, Messi'yi "halef"i olarak göstermektedir.

Bu sayfa üzerinden Cristiano Ronaldo ile ilgili gelişmeleri, video ve galeriler ile birlikte son dakika haberleri bulabilirsiniz...

Messi'li Miami veda etti Lionel Messi'nin golü galibiyete yetmedi CANLI MAÇ SKORU! Inter Miami - Montreal maçı canlı izle! CANLI MAÇ SKORU! Nashville - Inter Miami maçı canlı izle! LA Galaxy Inter Miami canlı maç izle Messi sezona asistle başladı Inter Miami Real Salt Lake canlı maç izle Yıllarca birlikte oynadığı Cristiano Ronaldo'ya ihanet etti Messi sahaya çıkmayınca Arjantin'in maçları iptal oldu Arjantin'in Çin'deki hazırlık maçı Messi'ye tepkiler nedeniyle iptal edildi Messi’nin Barcelona'daki ilk sözleşmesini imzalandığı peçete, rekor fiyatla açık artırmaya çıkıyor Suudi Arabistan'da Ronaldo-Messi düellosu! Jorge Jesus, Lionel Messi'yi üzdü Messi'nin arabasına trafikte bir anda fırlattı ve başardı Son bir kez Cristiano Ronaldo ve Messi'yi karşı karşıya izleme hayali suya düşebilir Dünyada yılın en iyisi Messi seçildi! Bakın Vincenzo Montella ve Hakan Çalhanoğlu kime oy verdi FIFA The Best Ödülü'nde kazanan Lionel Messi oldu Messi'nin takım arkadaşından Antalyaspor'a yeşil ışık Lionel Messi'ye büyük onur! Arjantin, 10 numarayı emekli ediyor Manchester City, Arjantin futbolunun 'Yeni Messi'sini renklerine bağladı! 2023'ün en iyi 10 futbolcusu belli oldu FIFA Yılın Oyuncusu adayları belli oldu Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'nun karşı karşıya geleceği maçın tarihi belli oldu Japon beyzbolcu rekor kontrata imza attı!