Lionel Messi Haberleri - Sayfa 3

Lionel Andrés Messi Cuccittini veya daha çok tanındığı isimle birlikte Lionel Messi, 24 Haziran 1987 tarihinde Rosario Arjantin'de dünyaya gelmiş millî futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymektedir.

Hâlen aktif futbolcular arasında en iyilerden biri olarak kabul edilmektedir. Henüz 21 yaşındayken, Ballon d'Or ve FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödüllerini almıştır.

Yeteneği ve oyun tarzı sıkça benzetilen ve kıyaslanan Arjantinli eski futbolcu Diego Maradona, Messi'yi "halef"i olarak göstermektedir.

Bu sayfa üzerinden Cristiano Ronaldo ile ilgili gelişmeleri, video ve galeriler ile birlikte son dakika haberleri bulabilirsiniz...

Inter Miami'de Messi şoku yaşanıyor! Sakatlandı oyuna devam edemedi Inter Miami Toronto maçı canlı yayınlanacak mı? Messi, Arjantin milli takımında da bıraktığı yerden devam ediyor Los Angeles Messi'yle tanıştı... 2 asist daha! Messi ilk kez skora katkı yapamadı Messi'ye özel ev tasarladı... Gören bir daha bakıyor! Messi bu kez asistlerini konuşturdu: Inter Miami yine finalde Messi döktürüyor, Inter Miami finalde Messi önderliğindeki Inter Miami'nin yükselişi sürüyor Amerika'da Lionel Messi fırtınası sürüyor, 10'u durduramıyorlar Messi gollerine, Inter Miami kazanmaya devam ediyor Messi'den takım arkadaşlarına lüks hediye Messi'nin futbol iştahı 'Maşallah' dedirtiyor: 2 gol 1 asist daha Messi sahaya çıktı, ünlüler Miami'ye akın etti Messi'nin Inter Miami macerası şovla başladı Inter Miami'den yeni yıldızlarına görkemli tören Lionel Messi, Inter Miami formasını giydi Messi kırmızı ışıkta geçti, az daha kaza yapıyordu Messi, ölümlülerin yaptığı günlük işleri yaparken görüntülendi! Lionel Messi'nin yeni hocası belli oldu Messi'yi görmek için 2000 km yol yapan taraftara büyük şok! Elindeki pankartı yere fırlattı Riquelme'ye veda maçında yıldızlar geçidi Nusret Gökçe eleştirilere ilk kez yanıt verdi: Bir daha asla! Busquets, Messi'yle ABD'de buluştu!