Lionel Messi Haberleri - Sayfa 5

Lionel Andrés Messi Cuccittini veya daha çok tanındığı isimle birlikte Lionel Messi, 24 Haziran 1987 tarihinde Rosario Arjantin'de dünyaya gelmiş millî futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymektedir.

Hâlen aktif futbolcular arasında en iyilerden biri olarak kabul edilmektedir. Henüz 21 yaşındayken, Ballon d'Or ve FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödüllerini almıştır.

Yeteneği ve oyun tarzı sıkça benzetilen ve kıyaslanan Arjantinli eski futbolcu Diego Maradona, Messi'yi "halef"i olarak göstermektedir.

Bu sayfa üzerinden Cristiano Ronaldo ile ilgili gelişmeleri, video ve galeriler ile birlikte son dakika haberleri bulabilirsiniz...

Lionel Messi'yi bundan sonra ne bekliyor? Ronaldo'nun minik hayranına sert çıkışı tepki çekti Messi'ye ölüm tehdidi! Arjantin basınından şok iddia Messi'nin eşi Roccuzzo'nun ailesine silahlı saldırı! Messi, takım arkadaşlarına altın kaplama iPhone hediye etti! Futbolda 2022 yılının en iyileri belirlendi FIFA, 2022 yılının en iyi futbolcusunu belirledi PSG'ye 3 puanı 90+5'te Messi getirdi! Lionel Messi, depremzedeler için bağış çağrısında bulundu 2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nde aday sayısı üçe indi! Merih Demiral: Sırada Messi var, imzalı formasını satıyoruz Messi gol atınca neden gökyüzünü işaret ediyor? Messi boşluğa düştü: Başaracak hiçbir şey kalmadı Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo rekabetinin son perdesinde gol yağmuru! Messi ve Ronaldo bu akşam rakip olacak Ronaldo ve Messi, Suudi Arabistan'da karşı karşıya gelecek Gergin final bitti... Messi ve Mbappe PSG'de dengeleri nasıl değiştirecek? Lionel Messi bıraktığı yerden! Cristiano Ronaldo ilk maçında Lionel Messi'ye karşı oynayabilir Futbol dünyası yasta! Pele için taziye mesajları Messi başka bir ülkeden olsa adı ne olurdu? Messi'nin uzatmada attığı golle ilgili tartışmaya maçın hakemi Marciniak'tan yanıt Weghorst'tan Messi açıklaması Messi, PSG'de kalıyor