Lionel Messi Haberleri - Sayfa 2

Lionel Andrés Messi Cuccittini veya daha çok tanındığı isimle birlikte Lionel Messi, 24 Haziran 1987 tarihinde Rosario Arjantin'de dünyaya gelmiş millî futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymektedir.

Hâlen aktif futbolcular arasında en iyilerden biri olarak kabul edilmektedir. Henüz 21 yaşındayken, Ballon d'Or ve FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödüllerini almıştır.

Yeteneği ve oyun tarzı sıkça benzetilen ve kıyaslanan Arjantinli eski futbolcu Diego Maradona, Messi'yi "halef"i olarak göstermektedir.

Bu sayfa üzerinden Cristiano Ronaldo ile ilgili gelişmeleri, video ve galeriler ile birlikte son dakika haberleri bulabilirsiniz...

Japon beyzbolcu rekor kontrata imza attı! Time dergisi, Lionel Messi'yi yılın sporcusu seçti Lionel Messi'den itiraf: "Kendime 'Ne aptalsın' dedim" MLS'in en iyi oyuncusu bir Arjantinli ama Lionel Messi değil! Futbolcuların süper lüks jetleri Messi'nin Dünya Kupası'nda giydiği formalar rekor fiyata satışa sunuluyor Elazığ’daki ilkokula 'Messi' şoku: "İnanamadık, ilgili kurumlara başvuru yapacağız" Kadınlar seçti: İşte dünyanın en çekici 10 erkek sporcusu Messi liderliğindeki Arjantin'in müthiş serisine Uruguay son verdi Lionel Messi, Barcelona’ya dönecek mi? Bizzat kendi açıkladı Inter Miami'ye bir eski Barcelonalı daha! Ronaldo hakemi beğenmedi, "değiştirin bunu!" dedi Ballon d'Or ödülünü tarih boyunca en fazla kazanan futbolcular Lionel Messi 8. kez Ballon d'Or'un sahibi Messi Inter Miami'den ayrılıyor mu? Barcelona iddialarına cevap verdi... Lionel Messi rekorlar kırmaya devam ediyor Messi yıldızlaştı, Arjantin Peru karşısında zorlanmadı Paraguaylı futbolcu Messi'nin üzerine tükürdü! Lionel Messi, Inter Miami'de kalıyor Real Madrid, Messi için Barcelona'dan daha uygun bir takım MLS ekibinden flaş karar! Messi maça çıkmazsa seyircilere 50 dolar ödenecek Boateng'ten olay yaratan Messi itirafı Messi'nin futbolu bıraktığını sanan Bayern Münih'li futbolcu Lionel Messi ve arkadaşları bu sefer üzüldü