Kiracı Haberleri - Sayfa 7

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Sultangazi'de ev sahibi kiracıyı taciz etti! Elektrik, su ve doğalgazı keseceğini söyledi Kiralıkta yabancı öğrenci tuzağı Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yeni dönem 1 Eylül'de başlıyor Kiralık ev arayan üniversite öğrencilerini rahatlatacak açıklama Airbnb’den evini kiralayanlar dikkat! Maliye her an kapınızı çalabilir Ev sahipleri sınır tanımıyor: Kiralık daire ilanında şaşırtan talep Ev fiyatlarını düşürecek hamle! Dönüşüm yolu açıldı Ev sahiplerine üniversite öğrencileri için 'merhamet' çağrısı Hayalet evler günlük kirada Kentsel dönüşümde yüksek kiralara karşı formül: Geçici evler Kadıköy'de korkunç dakikalar: Tahliye talebini reddeden kiracısının dükkanını kurşunlattı Anahtarı ev sahibine teslim etmeyen kiracı şimdi yandı: Bedeli çok ağır olacak! Türkiye'de kira göçü dalgası! Sendikalardan çağrı...Kira yardımı sözleşmeye girsin Cumhurbaşkanı'ndan yüksek kira açıklaması: Gerekirse ceza uygulayacağız Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yasa teklifi Meclis'te kabul edildi Ev sahipleri 6 aylık ya da 1 yıllık kiraları peşin istemeye başladı Kiralamada 'kısa süre' kurnazlığı! Kira kadar apartman aidatı olur mu? Kira uyuşmazlıklarına en fazla bir ayda çözüm Yüzde 25'lik kira zam sınırı uzatıldı! Kira anlaşmazlığını arabulucu çözecek! Taraflar yıllarca beklemeyecek Ev sahipleri de örgütlendi! Kiracılardan istekleri sosyal medyada gündem oldu Emekli ve memurlara kira yardımını içeren kanun teklifi Meclis'e sunuldu