Kiracı Haberleri - Sayfa 8

Kiracı dizisinin yapımcılığını bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey ve Mahkum gibi oldukça başarılı dizilere imza atan MF Yapım üstlenecektir. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan’ın oturacağı Kiracı dizisinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alıyor.

Kiracı Dizisi Konusu: bir apartmanda yaşayan ve her birinin farklı hikayesi olan insanların hayatları anlatılacaktır.

Yeni başlayacak olan Kiracı dizisinin cast çalışmaları hala devam ediyor. Hande Erçel'in kadroda olması bekleniyor. Şu an kesin olan tek isim Dilan Çiçek Deniz.

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan Kiracı dizisinin Nisan ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Konutta yüzde 25 zam sınırı nasıl karşılandı? Kiracılar memnun, ev sahipleri üzgün Ev sahibinden şok! Kiracı evdeyken evi başkasına kiraladı Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni dönem başlıyor İstanbul’da ev sahibi-kiracı kavgası Ev sahipleri 'Zam sınırı var' diyerek boş tutup yükseliş bekliyor Depremden etkilenmeyen Edirne'de fahiş kiralarda ev bulmak zorlaştı Kiracıları çıkarmak için yaptığı şoke etti: 5 kişi hastanelik oldu Kiracılara müjde! İşte Erdoğan'ın talimatıyla fahiş fiyata karşı atılacak adımlar Seçim bitti... Şimdi gözler kira düzenlemelerinde Arabulucu 'arayı' bulur mu? İstanbul'da ev sahibi - kiracı kavgasında 4 yaralı Konut satışları Nisan'da frene bastı Fahiş kira artışına karşı birleştiler | 5 ayda 6 bin kişi... Zam isteyip kiracısını çatalla yaralayan ev sahibinden pes dedirten savunma! Kiracı-ev sahibi krizi büyüyor! Yargıtay'dan emsal bir karar çıktı İspanya'da barınma sorununa çözüm formülü: Kira zammına yüzde 2 sınırı Fahiş kiraya ceza nasıl uygulanacak? İşte hapis ve para cezasında ihtimaller... Kirada yüzde 25 sınırı uzatılıyor Milyonlarca kiracıyı koruyacak düzenleme geliyor! Fırsatçı ev sahiplerinin yeni yöntemi pes dedirtti! Zam istediği kiracısını darp eden ev sahibine 24 yıl hapis talebi Bekara ev vermeyene para cezası! İşte o TİHEK kararı Kira meseleniz arabulucuya giderse bunları bilmeniz şart! İstanbul'da deprem korkusu nedeni ile eski dairelerde kiralık ilanları arttı